E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κουμουτσάκος: Λάθος η δήλωση Άδωνι για την Αριστερά

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, παραδέχθηκε ότι τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την Αριστερά ήταν λάθος.

Κουμουτσάκος: Λάθος η δήλωση Άδωνι για την Αριστερά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/10/2016 | 12:48

"Ήταν μια λάθος δήλωση" η δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη για την Αριστερά, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9FM".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι επιλέγει την πόλωση και τον διχασμό, διότι είναι η μόνη οδός διαφυγής που έχει, μπροστά στα μεγάλα αδιέξοδα. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να απευθυνθεί η Ν.Δ. σε δυνάμεις της κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές, είπε ότι κακώς δεν είχε ρυθμιστεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και επέμεινε στην πρόταση για απόσυρση του νόμου Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες ανεξάρτητα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

"Προφανώς ήταν μια λάθος δήλωση. Γι αυτό και ο κ. Γεωργιάδης την ανασκεύασε χθες στη Βουλή. Από εκεί και πέρα όμως πάμε στην πολιτική ουσία του θέματος. Η θέση του κόμματος εκφράζεται από τον πρόεδρό του και χθες, επισκεπτόμενος την Ελευσίνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε και σχεδόν είναι τα λόγια του ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς αλλά μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας από τη μία πλευρά και λαϊκισμού και ψέματος από την άλλη", απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος σε ερώτηση για τη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την Αριστερά και πρόσθεσε: "Να λοιπόν το στίγμα, το ιδεολογικό αλλά και αυτό το ιδεολογικό στίγμα που εξέπεμψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που λέει η ιδρυτική μας διακήρυξη όπως την κληροδότησε στις επόμενες γενεές Νεοδημοκρατών ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπου λέει ότι η Ν.Δ. υπηρετεί πάντα τα αληθινά συμφέροντα του έθνους που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου, της Αριστεράς. Θυμίζω άλλωστε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε μια ιστορική απόφαση νομιμοποίησε τη δράση του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αυτή είναι η ιδεολογική φυσιογνωμία της ΝΔ και σας εξήγησα ότι οι δηλώσεις Γεωργιάδη ήταν μια λάθος δήλωση γι αυτό άλλωστε ο ίδιος ανασκεύασε μέσα στο κοινοβούλιο".

Ο κ. Κουμουτσάκος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: "O κ. πρωθυπουργός κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια διότι η ένταση, η ευτέλεια των λόγων, ο πολωτικός λόγος και ο διχαστικός λόγος κυριάρχησε στην ομιλία του στην πρόσφατη κομματική εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό διότι είναι η μόνη οδός διαφυγής από τα συσσωρευμένα μεγάλα αδιέξοδα σε όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα: στην οικονομία, στα εθνικά θέματα, στη λειτουργία των θεσμών, στο προσφυγικό - βλέπουμε τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Μόρια - και μπροστά σε αυτόν τον εγκλωβισμό στα προβλήματα που συνεχώς μεγαλώνουν και μένουν άλυτα και προσθέτονται διαρκώς και άλλα, η μόνη οδός διαφυγής είναι η πόλωση, ο διχασμός και η ένταση του πολιτικού λόγου σε σημείο ευτέλειας. Ας μην αναζητά ο κ. Πρωθυπουργός αλλού αυτά τα οποία ο ίδιος κάνει".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως προς το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για άμεση προσφυγή σε εκλογές επισήμανε: "Η Ν.Δ. μίλησε για εκλογές όχι γιατί έχει κάποια σφοδρή επιθυμία να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη διακυβέρνηση αλλά γιατί θεωρεί ότι είναι δημοκρατικό της καθήκον και υποχρέωσή της να πει ότι καθώς βλέπουμε τη χώρα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο πρέπει να σταθούμε με υπευθυνότητα σε αυτή τη διαπίστωση που δεν είναι μόνο δική μας αλλά και διαπίστωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών που δηλώνουν βαθιά απαισιόδοξοι για την κατάσταση τη σημερινή αλλά και για το μέλλον της χώρας, το δικό τους, της δουλειάς τους, των οικογενειών τους για όλα. Και τι θα έπρεπε εμείς, όταν αυτή τη διαπίστωση κάνει η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων αλλά και το κόμμα μας με σοβαρότητα, τι θα έπρεπε να πούμε, έχουμε δύο επιλογές ή να πούμε ας συνεχίσει ο κατήφορος και δεν πειράζει γιατί είναι στα χέρια ενός άλλου σε βάρος της πατρίδας και του εθνικού συμφέροντος ή να πει ότι χρειάζεται πολιτική αλλαγή και αλλαγή πολιτικής. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε, ότι έχουμε απόλυτη συνείδηση του μεγέθους και του βάρους της ευθύνης που θα κληθεί να αναλάβει η επόμενη κυβέρνηση".

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

IRIS: Αντίστροφη μέτρηση για τις συναλλαγές ‑ Tα πρόστιμα σε όσους δε συμμορφωθούν

Πριν 11 ώρες

Οι επιχειρήσεις που θα εντοπίζονται να μην έχουν αναβαθμίσει και διασυνδέσει τα συστήματα POS και IRIS με την ΑΑΔΕ θα επιβάλλονται βαριά πρόστιμα

Συνελήφθη διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός για οδήγηση σε κατάσταση μέθης

Πριν 11 ώρες

Αστυνομικοί σταμάτησαν την ηθοποιό για έλεγχο χθες βράδυ επί της οδού Αθηνάς

Ακίνητα: Παραμένουν κλειστά 117.000 σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, 1 στα 4 δεν κατοικείται

Πριν 11 ώρες

Μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων στην πρωτεύουσα παραμένει ανεκμετάλλευτος

Επιθεωρήτρια υγείας ρίχνει χλωρίνη σε φαγητό πλανόδιου πωλητή χωρίς άδεια

Πριν 11 ώρες

Αντιπαράθεση προκάλεσε στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει επιθεωρήτρια υγείας να ρίχνει χλωρίνη σε τρόφιμα υπαίθριου πωλητή τάκο που δεν κατείχε άδεια

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μικρότερη αύξηση στις εισφορές για το 2026

Πριν 11 ώρες

Αναβάλλεται για δεύτερη χρονιά η εφαρμογή του δείκτη μεταβολής μισθών

Oxfam: Μόνο με τα περσινά κέρδη των δισεκατομμυριούχων της G20 θα μπορούσε να μπει τέλος στην παγκόσμια φτώχεια

Πριν 11 ώρες

2,2 τρισεκατομμύρια δολάρια ήταν τα κέρδη των δισεκατομμυριούχων στις είκοσι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου πέρσι

Το σχέδιο Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία: «Έτοιμος για ειρήνη, όχι για παράδοση», δηλώνει ο Ζελένσκι

Πριν 11 ώρες

Το προσχέδιο των 28 σημείων που προωθούν οι ΗΠΑ προβλέπει αναγνώριση των εδαφών που ελέγχει η Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού και απομάκρυνση από την προοπτική ένταξης στο ΝΑΤΟ, με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφαλείας και οικονομική στήριξη

Επιστροφή ενοικίου: Ποιους αφορά και πότε θα καταβληθεί

Πριν 11 ώρες

Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή του επιδόματος

Κύπρος: Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονος ‑ Νεαρή τον κατήγγειλε για παρενόχληση και ο πατέρας της τον μαχαίρωσε

Πριν 11 ώρες

Ο 58χρονος τράπηκε σε φυγή μετά το περιστατικό αλλά συνελήφθη τα ξημερώματα

Θάνατος 4χρονου: «Τον κρατούσα μπροστά στη γουρούνα όταν πέσαμε» είπε ο θείος του

Χτες

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Αχαΐα: Τι κατέθεσε ο θείος του 4χρονου

Το τεράστιο ανθρώπινο κόστος της κλιματικής πολιτικής του Τραμπ

Χτες

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η αύξηση των εκπομπών τις επόμενες δέκα χρόνια λόγω της πολιτικής Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει 1,3 εκατομμύρια θανάτους από θερμοκρασίες έως το 2115

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.