E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Διακοπές τελευταίας στιγμής ‑ Πού να πάτε;

Στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Διακοπές τελευταίας στιγμής ‑ Πού να πάτε;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αράχωβα

Ένα από τα γραφικότερα μέρη της Ελλάδας με μοντέρνες αλλά και παραδοσιακές πτυχές. Θα περπατήσετε στον κεντρικό δρόµο της Αράχωβας, που είναι γεµάτος μαγαζάκια με παραδοσιακά προϊόντα και ντόπια εδέσματα, θα πιείτε καφέ στην Πλατείας Λάκκα, ενώ για φαγητό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακή, ιταλική η μοντέρνα κουζίνα. Μην ξεχάσετε να ανέβειτε μέχρι το ναό του Αγίου Γεωργίου παρά τα ατελείωτα 264 σκαλιά! 

Που θα μείνετε

Πήλιο

Στη μέση της Ελλάδας, το Πήλιο είναι πάντα μια υπέροχη επιλογή! Θα περιπλανηθείτε στα γραφικά χωριουδάκια, θα αγοράστε παραδοσιακά προϊόντα από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισµό, θα θαυµάσετε τα αρχοντικά µοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας και θα αφεθείτε σε ένα μοναδικό σκηνικό με τρεχούµενα νερά και πράσινο. Δοκίµασε τις υπέροχες σπιτικές πίτες και τα παραδοσιακά µαγειρευτά φαγητά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καστοριά


Η μαγευτική Καστοριά με τα πανέμορφα αρχοντικά της είναι ακόμα ένας ιδανικός προορισμός για το τριήμερο που έρχεται. Θα τριγυρίσετε στην λίμνη που έχει ανακηρυχθεί από το υπουργείο Πολιτισμού μνημείο φυσικού κάλλους, θα εξερευνήσετε τα παραδοσιακά σοκάκια της πόλης και θα "ταξιδέψετε" στην παλιά πόλη 

Που θα μείνετε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Βιέννη

Χωρίς υπερβολές δεν υπάρχει άνθρωπος που δε θα μπορούσε ν’ ασκήσει τα ενδιαφέροντα του και μάλιστα σε μία πόλη που ούτως ή άλλως προτείνεται ως τοπ ταξιδιωτικός προορισμός για την αυτοκρατορική γοητεία του, την αρχιτεκτονική κομψότητα και πλούσια μουσική παράδοση. 


Στη Βιέννη όμως θα μπορούσατε να σπεύσετε και για μία διήμερη τουρνέ αυθεντικής απόλαυσης με επίκεντρο τα καφέ, όπου σερβίρονται στρούντελ, τάρτες, κέικ, μους. Τα καφέ της πόλης, τα οποία είναι από μόνα τους αξιοθέατα, καθώς στεγάζονται σε εντυπωσιακά κτήρια με αισθητική περασμένων αιώνων και σερβίρουν καφέ υπό τους ήχους κλασικής μουσικής. Πώς θα σας φαινόταν να κάνατε μερικά μαθήματα χορού στη μητρόπολη του βαλς;
Πριν από 200 χρόνια οπότε και έκανε την εμφάνιση του το είδος, θεωρείτο άπρεπος χορός, τώρα όμως ταυτίζεται με την ευγένεια και την κλασική παιδεία. Ας μάθουμε λοιπόν βιεννέζικο βαλς σε μία παραδοσιακή σχολή της πόλης, και που ξέρετε, μπορεί να συμμετάσχουμε σε έναν από τους 450 χορούς που γίνονται με κάθε επισημότητα ετησίως, κυρίως όμως τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο!

Και για να μην αψηφούμε τα κλασικά αξιοθέατα της Βιέννης, πριν μπείτε στο αεροπλάνο ελέγξτε τις άκρως ενδιαφέρουσες περιοδικές και μόνιμες εκθέσεις της πόλης που στεγάζονται στα μπαρόκ της κτήρια.  

Πώς θα ταξιδέψετε

Αεροπορικώς καθώς υπάρχουν καθημερινές πτήσεις. Δείτε ΕΔΩ πτήσεις απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Που θα μείνετε
Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα ξενοδοχεία βάση τιμής και αξιολόγησης  

Μπάνσκο
Η πόλη είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού. Μετά από την διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ τζαζ στην πόλη, το Μπάνσκο απέκτησε διεθνές πολιτιστικό ενδιαφέρον.Το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού κέντρου βρίσκεται στα 2.560 μέτρα και το χαμηλότερο στα 1000 μέτρα.
Το Μπάνσκο διαθέτει πίστες σκι 75 χιλιομέτρων, εκ των οποίων το 35% απευθύνεται σε αρχάριους , το 40% σε έμπειρους και το 25% σε προχωρημένους σκιέρ και snowboarders. Το 80% αυτών των εκτάσεων είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνητού χιονιού. Χάρη στα 170 κανόνια χιονιού TechnoAlpin και τους οδοστρωτήρες της εταιρείας Kassbohrer, η σεζόν ξεκινάει εγγυημένα τον μήνα Δεκέμβριο και λήγει τον Μάιο.
Που θα μείνετε

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 112 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 114 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.