E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΕΣΡ μέχρι την Δευτέρα, αλλιώς η χώρα οδηγείται στο χάος και τον διχασμό, λέει ο Λεβέντης

Δεσμεύτηκε το κόμμα του να συμβάλλει στην λύση του προβλήματος

ΕΣΡ μέχρι την Δευτέρα, αλλιώς η χώρα οδηγείται στο χάος και τον διχασμό, λέει ο Λεβέντης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/11/2016 | 20:32

Συνέντευξη στο σταθμό της ομογένειας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, «Φωνή των Ελλήνων» παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές, ενώ αναφέρθηκε και στα της Ελλάδας, λέγοντας πως ευελπιστεί να έχει λήξει μέχρι τη Δευτέρα το θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ, ειδάλλως η χώρα οδηγείται στο χάος και το διχασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε μεταξύ άλλων πως «πάντα η Ελλάδα προσδοκούσε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ σε όλα τα επίπεδα. Και τώρα λίγες ημέρες από τις αμερικάνικες εκλογές εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και ο λαός της Αμερικής να επιλέξει τον επόμενο πρόεδρο του, ο οποίος πρέπει να είναι δημοκρατικός, δεν εννοώ βεβαίως από το δημοκρατικό κόμμα, αλλά στις πράξεις του και στην διοίκηση του κράτους. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στους υποψηφίους που προέρχονται από την ομογένεια και κυρίως στους G. Μπιλιράκη και T. Γκρίς».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμη ότι προσβλέπει η επίσκεψη Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα να έχει θετικό πρόσημο για την χώρα μας. Μάλιστα, είπε πως ο Αμερικανός πρόεδρος μέχρι να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο μπορεί να προωθήσει ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή, όπως να πειστεί η Τουρκία και να αλλάξει συμπεριφορά σε σχέση με την Ελλάδα, να σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και να ασκεί καλή γειτονία, να βοηθήσουν οι ΗΠΑ στο Κυπριακό για μια βιώσιμη και δίκαιη λύση με αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, καθώς επίσης και για την αλλαγή στάσης των Σκοπίων στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Βεβαίως υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης οι Αμερικανοί παράγοντες επιθυμούν να ρυθμιστεί το δημόσιο χρέος, πρέπει όμως και εμείς να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Θέλουμε, δήλωσε ο Β. Λεβέντης μια ειλικρινή διμερή σχέση με τις ΗΠΑ.

Για το ΕΣΡ, ο κ. Λεβέντης είπε για μια ακόμη φορά πως πρέπει να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα και δεσμεύτηκε το κόμμα του να συμβάλλει στην λύση του προβλήματος μέχρι την Δευτέρα. Δεν μπορεί όπως είπε να ασχολείται μια χώρα αποκλειστικά με την σύσταση του ΕΣΡ την ώρα που ο λαός περνάει δύσκολα και η καθημερινότητα είναι τόσο σκληρή. Εκτιμώ ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν γίνει όλα όσα πρέπει για να λυθεί το ζήτημα και να έχουμε νέο ΕΣΡ, αλλιώς η χώρα οδηγείται στο χάος και η κοινωνία σε διχασμό, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΕΘ: Σενάρια φορολογικής ελάφρυνσης των εσόδων από ενοίκια

Χτες

Πιθανά μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Εντοπίστηκε το πρόβλημα στον Βιολογικό της Πάτμου

Χτες

Συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού

Βόλος: Η στιγμή που ο 40χρονος συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς

Χτες

Με απατούσε η γυναίκα μου, τι να έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος στον Τύρναβο δήλωσε 4.000 πρόβατα και είχε 1.500

Χτες

Κτηνοτρόφος από τον Τύρναβο είχε δηλώσει περίπου 4.000 ζώα, με τον έλεγχο να καταγράφει μόλις 1.500

Λαμία: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό – Τους είδαν να αδειάζουν μπιτόνι με πετρέλαιο σε χωράφι

Χτες

Προσήχθησαν δύο νεαροί στη Λαμία, ως ύποπτοι για απόπειρα εμπρησμού

Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική – Τραυματίας υπέστη ακρωτηριασμό

Χτες

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο τραυματίας υπέστη πλήρη ακρωτηριασμό κάτω άκρου

Βόλος: Ανήλικος οδηγός παρέσυρε 8χρονο και τον εγκατέλειψε

Χτες

Πεζός ήταν ο οκτάχρονος ήταν χτυπήθηκε, ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται

Τραγωδία στους Παξούς: Δίωξη στους γονείς και τον παππού του 4χρονου κοριτσιού

Χτες

Ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο της 4χρονης, που πνίγηκε σε πισίνα

Το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο ‑ Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του

Χτες

Πλήθος κόσμου δίνει το «παρών» στην κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας ‑ Ιταλίας μετά την ατάκα Σαλβίνι «να πάει ο Μακρόν με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία»

Χτες

Η Γαλλία κάλεσε την πρέσβη της Ιταλίας στο Παρίσι για να διαμαρτυρηθεί για τις «απαράδεκτες δηλώσεις» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης - Ο Σαλβίνι είχε ήδη χαρακτηρίσει «παλαβό» τον Γάλλο πρόεδρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.