E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χωρισμός Λιάγκα ‑ Σκορδά: Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Πάγωσαν Μπεκατώρου - Ουγγαρέζος στο άκουσμα της είδησης!

Χωρισμός Λιάγκα ‑ Σκορδά: Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αιφνιδίασε τους πάντες. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έμαθαν το νέο, ενώ ήταν στον αέρα το ΣΟΥΚΟΥ. Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, οι δύο παρουσιαστές ήταν εμφανώς αμήχανοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μας βλέπετε έτσι, λίγο μουδιασμένους, αλλά τι να πω… Θα κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας αν δεν αναφερόμασταν στο συγκεκριμένο γεγονός. Απλά αργήσαμε γιατί είναι μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οπότε θέλαμε να ξέρουμε σίγουρα τι είμαστε σε θέση να πούμε, όπως το μεταφέρει η οικογένεια».

Η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε πως η δήλωση του ζευγαριού ότι τα παιδιά τους θα τούς ενώνουν για πάντα είναι πολύ γλυκιά «και κάπως έτσι πρέπει να χειριστούμε κι εμείς το θέμα. Να σεβαστούμε τα παιδιά. Έχουν καταφέρει να κρατήσουν μια ωραία ησυχία όλο αυτό το διάστημα γύρω από αυτό το θέμα. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία να φτάσουν ως εδώ και ο τρόπος που θα το διαχειριστούν».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από την πλευρά του, γνωρίζοντας πολύ καλά τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, τόνισε επιπλέον τα εξής: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη να κάνουν καμία περαιτέρω αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν θα τους ακούσετε καθόλου να μιλάνε γι’ αυτό, πέρα από αυτή τη δήλωση. Αυτή και εδώ τελειώνει. Υπεραγαπούν τα παιδιά και είναι όλη μέρα μαζί τους και οι δύο. Το γνωρίζω αυτό. Ο λόγος που γίνεται αυτή η δήλωση είναι ότι ο Γιώργος και η Φαίη μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας όλα αυτά τα χρόνια, οπότε το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να πουν όλο αυτό που συμβαίνει στο βαθμό που όλοι δικαιούμαστε να το γνωρίζουμε».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υποχθόνιος για ΛΕΞ: Μιλάει για φτώχεια και βγάζει ένα εκατομμύριο τον χρόνο, αυτό είναι εκμετάλλευση

Σήμερα

«Από τη συναυλία στο ΟΑΚΑ δεν θα πάρει 3 εκατομμύρια ευρώ; Για ποια φτώχεια μιλάμε;» σχολίασε ο ράπερ

Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχα αρχίσει να έχω σκέψεις αυτοκτονίας

Σήμερα

Δεν θα ζούσα αν δεν είχα τη σύζυγο και τον γιο μου»

Οι διάσημοι που έχουν τη φήμη στο Χόλυγουντ πως φιλούν καλύτερα από όλους

Σήμερα

Συνάδελφοι τους celebrity λένε τα καλύτερα λόγια!

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού στα 67 της

Χτες

Η Χολιγουντιανή σταρ προχώρησε σε ακόμα μια τολμηρή φωτογράφιση

Βαρύ πένθος για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Χτες

Η Βρισηίδα Ανδριώτου «έχασε» πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Τζούλια Νόβα: Κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Χτες

Εκθαμβωτική σε μια ακόμη εμφάνισή της η Τζούλια Νόβα

Κόνι Μεταξά: «Δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με τον Μάριο αλλά φιλική, δεν πιστεύω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Χτες

Πρέπει να κάτσεις, να βράσεις στο ζουμί σου, να καταλάβεις τι έγινε και μετά να ξαναψάξεις τον έρωτα

Έλενα Τοπαλίδου: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της ‑ «Υπήρχε πολλά χρόνια πριν»

Χτες

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της και το πώς τα διαχειρίζεται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.