E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

«Δεν επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία»

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/11/2016 | 22:44

Σε προσωπική ανασυγκρότηση βρίσκεται η πρώην Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπως υποστήριξε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στο Υπουργείο, πικραμένη ωστόσο για το γεγονός, ότι πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τα ΜΜΕ και όχι από τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο, για τον οποίο μάλιστα, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση». Η ίδια πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ό,τι ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα συνεχιστεί»

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε, «μέσα από αυτή την διαδρομή, δημιουργήθηκαν σχέσεις μεγάλης εμπιστοσύνης και επομένως οτιδήποτε ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα το ολοκληρώσουμε, διότι η συνεργασία με το γ.γ. του ΥΠΟΜΕΔΙ θα συνεχιστεί. Θα είμαι παρούσα σε οτιδήποτε χρειάζεται η Μαγνησία».

Όπως εξήγησε η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στο θέμα της «εξόδου» της από το κυβερνητικό σχήμα, «δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης… Ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ., ενδεχομένως ο κ. Καμμένος, να ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Με πείραξε πιο πολύ ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και … αυτό, δε το ζητάς, το απαιτείς. Ειδικά από ένα φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο». Όπως διευκρίνισε η κα Χρυσοβελώνη, «δεν υπήρξε καμία σύγκρουση. Η τελευταία μας άψογη συνεργασία, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μιλήσαμε με αφορμή τη διαρροή κάποιων προεδρικών διαταγμάτων, και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Του τηλεφώνησα και ρώτησα τι ισχύει, μου απάντησε μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν πάω στη Ν.Δ.»

Η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».

Όπως τόνισε η ίδια, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες… Αυτό που μας μένει και θα κρατήσω, είναι η εξαιρετική εμπειρία είχα, περνώντας από το Υπουργείο Υποδομών, τις άριστες συνεργασίες, τις εξαιρετικές σχέσεις…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τις ευχαριστίες

Όπως διευκρίνισε, «ευχαρίστησα όλους όσοι συνεργάστηκα στο Υπουργείο και στην Κυβέρνηση», απαντώντας γιατί δεν ευχαρίστησε με την τελευταία της ευχαριστήρια ανακοίνωση, τον Π. Καμμένο. «Με τον κ. Καμμένο μας συνέδεσαν και άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση», τόνισε. Μιλώντας τέλος για τον Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ. Έχω εμπιστοσύνη στους χειρισμούς, είναι μια μάχη δύσκολη αλλά θα κερδηθεί».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Σήμερα

Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Σήμερα

Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Σήμερα

Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Σήμερα

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Σήμερα

Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Σήμερα

Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Σήμερα

Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Πάτρα: Στρατολογούσαν ανήλικους για ληστείες και κλοπές – 9 συλλήψεις

Σήμερα

Προσήχθησαν οκτώ ανήλικοι, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Ακρίβεια: Ακριβότερο το κρέας για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι ‑ «Τσουχτερές» οι τιμές

Σήμερα

Αναλυτικά οι τιμές για χοιρινό, αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο και μοσχάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.