E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καιρός: Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

Αρχικά στην ηπειρωτική χώρα, τα νησιά του Ιονίου και του βορειοανατολικού Αιγαίου

Καιρός: Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/11/2016 | 06:31

Σήμερα Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους, σε όλη σχεδόν τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα, τα νησιά του Ιονίου και του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα, ενώ προς το βράδυ θα περιοριστούν στη δυτική ηπειρωτική χώρα, την Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στην δυτική και βόρεια χώρα έως το μεσημέρι, και στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη από το απόγευμα, τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι στα πελάγη από νότιοι θα γίνουν σταδιακά βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν, ενώ παράλληλα και από δυτικά προς ανατολικά, θα σταματήσει και η μεταφορά Αφρικανικής σκόνης πάνω από τη χώρα.

Τέλος, θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας από δυτικά προς ανατολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το βράδυ σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από τη νύχτα σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και στα ανατολικά τμήματα τοπικά 9 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στη βόρεια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι καταιγίδες καταά τόπους ισχυρές, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ. Από το βράδυ βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές, που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Τη νύχτα εξασθένηση των φαινομένων.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Σήμερα

Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

Σήμερα

Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

Σήμερα

Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.