E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κούγιας: Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή, ο Παναθηναϊκός

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος»

Κούγιας: Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή, ο Παναθηναϊκός
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/11/2016 | 14:37

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έκανε έκκληση στον αρχιδιαιτητή «να μην κωλώσει», όπως είπε χαρακτηριστικά, και να αποδείξει ότι «οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξάλλου σημείωσε ότι ο Μπίκας έχει στο πλευρό του τις ομάδες, αλλά και τις διεθνείς ομοσπονδίες, ενώ αποκάλυψε ότι κατόπιν κοινής του πρότασης με τον Γιώργο Σπανό, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι επρόκειτο για εμπρησμό, τις ζημιές στο σπίτι του θα τις πληρώσει η Σούπερ Λίγκα.

Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Κούγιας στον «ARENA FM»

«Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εντιμότητα του κ. Μπίκα για να χρειάζεται να λέει ότι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά και όχι βίλα. Η ουσία, είτε στην περίπτωση του κυρίου Τσαχειλίδη είτε σε αυτήν της εγκληματικής ενέργειας στο σπίτι του Μπίκα, είναι ότι όλοι ευχόμαστε να μην είναι εμπρησμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιοι δε θέλουν την επιτροπή με Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα; Να διερευνηθεί και να υπάρξει διαλεύκανση ποιοι δε θέλουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει αυτοί ως επιτροπή;

Επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, αποφασίστηκε ότι εφόσον αποδειχθεί εμπρησμός, η Σούπερ Λιγκ θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Την πρόταση κάναμε εγώ και ο κύριος Σπανός και όλοι συμφώνησαν, θα τα καταβάλλουμε εμείς. Είναι και ένα μήνυμα προς τον κύριο Μπίκα. Έκανε τομή ο Μπίκας και έβαλε διαιτητές από τη Football League.

Σαν Αλέξης Κούγιας, έχοντας πληρώσει 850.000 ευρώ για τις κρίσεις προς τους διαιτητές, κάνω έκκληση προς τον κ. Μπίκα. Αυτοί που δε θέλουν είναι σκουπίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητοι και αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε ψώνια με το ποδόσφαιρο, λέμε: Είναι τίποτα αυτοί απέναντί μας. Έχει μαζί του εμάς, τη FIFA, την UEFA.

Είναι υπέρτατη τιμή να επιλέγουν εσένα για ένα τόσο σπουδαίο έργο, για να καθαρίσεις τη διαιτησία. Στη δικαιοσύνη μπήκαν τακτικοί δικαστές. Όταν σε επιλέγουν εκεί και σου δίνουμε τη δύναμη και την ασφάλεια δεν έχεις δικαίωμα να κωλώσεις. Είναι επιβεβλημένο να μείνει. Είναι κάτι περισσότερο από την ηρεμία του. Είτε η μοίρα, είτε η ικανότητα του τον έφεραν εδώ.

Μπορεί να είναι και προβοκάτσια αυτό που έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο διεστραμμένοι που πούλησαν τη βρωμιά σε άλλους. Περίμεναν την επόμενη μέρα να είναι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω δει και πολλές προβοκάτσιες τόσα χρόνια νομικός. Ή το έκανε το περιβάλλον που χάνει το προνόμιο ή το άλλο περιβάλλον, οι ίδιοι που τώρα είναι σε αντιπολίτευση και κάνουν τους εξυγιαντές. Ο Μπέος που τον βγάζει ο Θωμαΐδης τι είναι δηλαδή; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι σε ένα υγιές περιβάλλον δε θα έχουν μέλλον.

Αυτοί που είναι τώρα επάνω δε έχει κανένας να τους προσάψει κάτι. Με το ενδεχόμενο να φύγει ο Μπίκας και να έρθει ο Τεροβίτσας; Τι θα πούμε; Υπάρχει ένας κύκλος εξυγιαντών που θέλει τον κύριο Τεροβίτσα.

Πάντως το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς να κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.

Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή. Ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει μόνο με τον Θωμαΐδη που δεν έχει και φάση να δείξει, δεν έχουν προπονητή, δεν έχουν παίκτες δεν έχουν τίποτα.

Να μην κωλώσει ο Μπίκας. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Χτες

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Χτες

Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Χτες

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Χτες

Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

Χτες

Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

Χτες

Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

PosoKanei: Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ

Χτες

Η πλατφόρμα PosoKanei έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός σύμμαχος για τους καταναλωτές

Mango: Παραιτήθηκε από την εταιρεία ο κατηγορούμενος για την δoλoφovία του πατέρα του Ισάκ Αντιτς

Χτες

Ο γιος του ιδρυτή του ισπανικού κολοσσού μόδας, Ισάκ Αντίκ, αφήνει τη θέση του αντιπροέδρου προκειμένου να αφοσιωθεί στην υπεράσπισή του, μετά τη σύλληψή του για την δολοφονία του πατέρα του

Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για το Μηχανογραφικό Δελτίο ‑ Η διαδικασία και οι προθεσμίες

Χτες

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.