E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κούγιας: Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή, ο Παναθηναϊκός

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος»

Κούγιας: Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή, ο Παναθηναϊκός
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/11/2016 | 14:37

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έκανε έκκληση στον αρχιδιαιτητή «να μην κωλώσει», όπως είπε χαρακτηριστικά, και να αποδείξει ότι «οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξάλλου σημείωσε ότι ο Μπίκας έχει στο πλευρό του τις ομάδες, αλλά και τις διεθνείς ομοσπονδίες, ενώ αποκάλυψε ότι κατόπιν κοινής του πρότασης με τον Γιώργο Σπανό, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι επρόκειτο για εμπρησμό, τις ζημιές στο σπίτι του θα τις πληρώσει η Σούπερ Λίγκα.

Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Κούγιας στον «ARENA FM»

«Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εντιμότητα του κ. Μπίκα για να χρειάζεται να λέει ότι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά και όχι βίλα. Η ουσία, είτε στην περίπτωση του κυρίου Τσαχειλίδη είτε σε αυτήν της εγκληματικής ενέργειας στο σπίτι του Μπίκα, είναι ότι όλοι ευχόμαστε να μην είναι εμπρησμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιοι δε θέλουν την επιτροπή με Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα; Να διερευνηθεί και να υπάρξει διαλεύκανση ποιοι δε θέλουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει αυτοί ως επιτροπή;

Επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, αποφασίστηκε ότι εφόσον αποδειχθεί εμπρησμός, η Σούπερ Λιγκ θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Την πρόταση κάναμε εγώ και ο κύριος Σπανός και όλοι συμφώνησαν, θα τα καταβάλλουμε εμείς. Είναι και ένα μήνυμα προς τον κύριο Μπίκα. Έκανε τομή ο Μπίκας και έβαλε διαιτητές από τη Football League.

Σαν Αλέξης Κούγιας, έχοντας πληρώσει 850.000 ευρώ για τις κρίσεις προς τους διαιτητές, κάνω έκκληση προς τον κ. Μπίκα. Αυτοί που δε θέλουν είναι σκουπίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητοι και αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε ψώνια με το ποδόσφαιρο, λέμε: Είναι τίποτα αυτοί απέναντί μας. Έχει μαζί του εμάς, τη FIFA, την UEFA.

Είναι υπέρτατη τιμή να επιλέγουν εσένα για ένα τόσο σπουδαίο έργο, για να καθαρίσεις τη διαιτησία. Στη δικαιοσύνη μπήκαν τακτικοί δικαστές. Όταν σε επιλέγουν εκεί και σου δίνουμε τη δύναμη και την ασφάλεια δεν έχεις δικαίωμα να κωλώσεις. Είναι επιβεβλημένο να μείνει. Είναι κάτι περισσότερο από την ηρεμία του. Είτε η μοίρα, είτε η ικανότητα του τον έφεραν εδώ.

Μπορεί να είναι και προβοκάτσια αυτό που έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο διεστραμμένοι που πούλησαν τη βρωμιά σε άλλους. Περίμεναν την επόμενη μέρα να είναι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω δει και πολλές προβοκάτσιες τόσα χρόνια νομικός. Ή το έκανε το περιβάλλον που χάνει το προνόμιο ή το άλλο περιβάλλον, οι ίδιοι που τώρα είναι σε αντιπολίτευση και κάνουν τους εξυγιαντές. Ο Μπέος που τον βγάζει ο Θωμαΐδης τι είναι δηλαδή; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι σε ένα υγιές περιβάλλον δε θα έχουν μέλλον.

Αυτοί που είναι τώρα επάνω δε έχει κανένας να τους προσάψει κάτι. Με το ενδεχόμενο να φύγει ο Μπίκας και να έρθει ο Τεροβίτσας; Τι θα πούμε; Υπάρχει ένας κύκλος εξυγιαντών που θέλει τον κύριο Τεροβίτσα.

Πάντως το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς να κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.

Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή. Ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει μόνο με τον Θωμαΐδη που δεν έχει και φάση να δείξει, δεν έχουν προπονητή, δεν έχουν παίκτες δεν έχουν τίποτα.

Να μην κωλώσει ο Μπίκας. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο

Χτες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Ισραήλ: Μια τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με τη Χαμάς πριν την επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με αξιωματούχους

Χτες

Ισραηλινοί αξιωματούχοι συνομίλησαν με τους Αιγύπτιους ομολόγους τους

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Χτες

Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

Χτες

Οι ταινίες του είχαν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και στο εξωτερικό

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Χτες

Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Χτες

Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Χτες

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Χτες

Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.