E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παγώνουν οι αλλαγές για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017

Σύντομα οι οριστικές αποφάσεις και για το επίδομα θέρμανσης

Παγώνουν οι αλλαγές για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/11/2016 | 17:23

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις αλλαγές στη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης και τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, θεωρεί ότι οι προτάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδη, για τα θέματα αυτά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών που ρωτήθηκαν σχετικά, επισήμαναν ότι το θέμα των αλλαγών στο επίδομα θέρμανσης πρόκειται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Οι αλλαγές που βρίσκονται στο τραπέζι της συζήτησης αφορούν στην καλύτερη στόχευση της κατανομής του επιδόματος, προκειμένου ακόμη και εντός του ίδιου νομού να ευνοούνται, όσοι το έχουν περισσότερο ανάγκη με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες. «Στο βαθμό όπου μπορούν να υποστηριχθούν οι αλλαγές από τις υπηρεσίες σε τεχνικό επίπεδο, οι αλλαγές θα προχωρήσουν» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι.

Σε ό,τι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας, οι αλλαγές τις οποίες είχε εισηγηθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, προέβλεπαν μειώσεις τελών κυκλοφορίας για τα παλαιά και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα και αυξήσεις για τα καινούργια και ακριβά άνω των 2.000 κυβικών. «Θα δούμε, αν τελικά θα υπάρξουν αλλαγές» σημείωσαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο αναβολής των επικείμενων από 1η Ιανουαρίου 2017) αυξήσεων στον ΕΦΚ των καπνικών, αίτημα που τίθεται απο φορείς της αγοράς, οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Τόνιζαν, ωστόσο ότι, σε κάθε περίπτωση, σταδιακά, στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι, όσο αυξάνονται τα έσοδα, να μειώνονται οι έμμεσοι φόροι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιβαδειά: Ένταση με αγρότες – Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, «περικύκλωσαν» τον Κώστα Τσιάρα

Χτες

Μετά από διαπραγματεύσεις, επιτράπηκε η στάθμευση των τρακτέρ έξω από το διοικητήριο, όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση.

Λήξη «συναγερμού», δεν αποσύρεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς – Τι αφορούσε η πολυαναμενόμενη «second decision»

Χτες

Αγωνία τέλος για τα εκατομμύρια των οπαδών του ΛεΜπρόν Τζέιμς ανά τον κόσμο και γενικότερα τους οπαδούς του

Πότε «πέφτει» η Black Friday 2025

Χτες

«Κλείδωσε» η μέρα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο υβρίδιο λύκου‑σκύλου στην Ελλάδα

Χτες

Για πρώτη φορά, ένα υβρίδιο λύκου-σκύλου επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα

Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Λαύριο – Μία γυναίκα τραυματίστηκε

Χτες

Μπαλκόνι κατέρρευσε στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία γυναίκα

Μαχαίρωσαν δήμαρχο σε πόλη της Γερμανίας – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε 13 μαχαιριές

Νομπελίστας «εκτός δικτύου»: Η επιτροπή δεν μπορεί να τον εντοπίσει ‑ Κάνει πεζοπορία στη φύση

Χτες

Ο Φρεντ Ράμσντελ, ένας από τους φετινούς νικητές του Νόμπελ Ιατρικής, δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για τη βράβευσή του

Έφηβος έκανε στο ChatGPT αυτή την ερώτηση και κατέληξε με χειροπέδες

Χτες

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αστείο

Κατέρρευσε εξαώροφο κτίριο στη Μαδρίτη ‑ Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Χτες

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αποκλείσει την περιοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.