Πώς πρέπει να αποστειρώνουμε τα γυάλινα βάζα
Σημαντική η αποστείρωση για την υγεία μας

Θέλετε να φτιάξετε σπιτική μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού ή τουρσί;
Τότε θα χρειαστείτε αποστειρωμένα βάζα. Διαβάστε, λοιπόν, τη διαδικασία για να τα αποστειρώσετε.
Τοποθετήστε τα όρθια (χωρίς τα καπάκια τους) σε μια κατσαρόλα, στον πάτο της οποίας θα έχετε τοποθετήσει μια μεταλλική σχάρα για να μην ακουμπάνε στον πάτο του σκεύους.
Ανάμεσα στα βάζα τοποθετήστε μια βαμβακερή πετσέτα, ώστε να μην χτυπήσουν μεταξύ τους και σπάσουν.Ρίξτε στην κατσαρόλα ζεστό νερό.
Προσοχή! Βεβαιωθείτε ότι θα προσθέσετε τόσο νερό, ώστε όταν βράσει να μην μπαίνει μέσα στα βάζα. Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε το νερό να βράσει. Μόλις βράσει, αφήστε το άλλα 5’ και κατεβάστε από τη φωτιά. Τα βάζα πρέπει να είναι τελείως στεγνά πριν αποθηκεύσετε οτιδήποτε.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γιατί ο ήλιος κάνει κακό στο δέρμα; Mάθαμε τα πάντα από μια δερματολόγο
Πριν 5 ώρες
Η Μαρία Τσικελούδη απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις
Πανάδες και δυσχρωμίες: 5 serums που θα σε βοηθήσουν να τις βελτιώσεις
Πριν 5 ώρες
Τα αγαπημένα μας τελευταία
6 κοντινοί προορισμοί για να πας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Πριν 5 ώρες
Μπορείς να το κάνεις ακόμα και αν είναι τελευταία στιγμή!
Αντηλιακές με χρώμα: Σου βρήκαμε 5 για να αντικαταστήσεις το makeup
Χτες
Οι αγαπημένες μας τελευταία
Πανσέληνος της Φράουλας: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
Προχτές