E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επιχειρηματίας με τέσσερα μαγαζιά κατέληξε άστεγος στα παγκάκια

Συγκλονίζει η ιστορία του Μηνά Αργυρίου

Επιχειρηματίας με τέσσερα μαγαζιά κατέληξε άστεγος στα παγκάκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/11/2016 | 11:40

Μεγαλώνει η αγωνία για τον επιχειρηματία από την Κρήτη που έκλεισε τα τέσσερα μαγαζιά που είχε και από τότε εξαφανίστηκε και φαίνεται να ζει στα παγκάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίχνη του Μηνά Αργυρίου 51 χρόνων, εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ενώ τηλεθεατής έστειλε και σχετική φωτογραφία.

Ο κρητικός επιχειρηματίας είχε πληγεί από την οικονομική κρίση. Έκλεισε σταδιακά τα τέσσερα μαγαζιά του στην Κρήτη και από τότε εγκατέλειψε τα πάντα και τους πάντες και χάθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γείτονας του αγνοούμενου, επίσης καταστηματάρχης στην εμπορική περιοχή του Ηρακλείου, είπε στην εκπομπή: «Ο παππούς του ήταν χρόνια έμπορος πριν από αυτόν. Τον ήξερα καλά, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και δουλευταράς. Το μαγαζί του ήταν όλη μέρα ανοιχτό».

Πρώην υπάλληλος του αγνοούμενου που εργαζόταν γι αυτόν επί δεκαπέντε χρόνια, είπε χαρακτηριστικά: «Όλη η Κρήτη ερχόταν και ψώνιζε από αυτόν. Πουλούσε ρούχα που δεν μπορούσε να βρει κανείς σε άλλα μαγαζιά. Ήταν ένας ευγενικός άνδρας, με καλή ανατροφή, ιδιαίτερα ευαίσθητος και αξιοπρεπής.»

Η ανήμπορη μητέρα του δεν μπορούσε να τον ψάξει, κάτι που έκανε ο φίλος του Παναγιώτης Γιακουμετής, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να βρεθεί ο Μηνάς γιατί είμαι ο πιο κοντινός του φίλος. Αν αυτή τη στιγμή εμφανιζόταν θα είχε παράπονα από μένα γιατί θα πίστευε πως δεν προσπάθησα να τον αναζητήσω» είπε.

Όπως είπε στο «Τούνελ» ο στενός φίλος του αγνοούμενου, τον Φεβρουάριο του 2013 έκλεισε τα καταστήματα του στο Ηράκλειο και έφυγε για την Αθήνα.

Λίγο καιρό μετά επικοινώνησε με έναν κοινό φίλο και του ζήτησε βοήθεια. «Περιέγραψε μια άσχημη εικόνα. Είπε στο φίλο μας πως κοιμάται σε παγκάκια και έδωσε την εντύπωση πως έφτασε στο έσχατο όριο ανέχειας. Ήταν ένας περήφανος και αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν ζητούσε εύκολα βοήθεια. Ο κοινός μας φίλος προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο , εκείνος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση κι από τότε χάσαμε τα ίχνη του» τόνισε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Super Bowl: Χορευτής του σόου του Κέντρικ Λαμάρ ύψωσε σημαία της Παλαιστίνης και του Σουδάν

Σήμερα

«Ο ιδιώτης έκρυψε το αντικείμενο στην κατοχή του και το αποκάλυψε αργά στο σόου»

Προαστιακός: Γέμισε καπνούς το δεύτερο βαγόνι

Σήμερα

Περιπέτεια για επιβάτες από Αθήνα προς Κιάτο

Φρίκη στη Γαλλία: Ξεκινά η μεγαλύτερη δίκη παιδικής κακοποίησης στη γαλλική ιστορία

Σήμερα

Η Γαλλία ετοιμάζεται για τη δίκη ενός χειρουργού που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων παιδιών

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Όλες οι αλλαγές ‑ Πότε ξεκινούν

Σήμερα

Αναλυτικά οι νέες φοροελαφρύνσεις

Πάσχα 2025: Πότε κλείνουν τα σχολεία ‑ Ποιες είναι οι επόμενες αργίες

Σήμερα

Πότε θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω Πάσχα

Πέθανε ο εμβληματικός συγγραφέας Τομ Ρόμπινς

Σήμερα

Τα βιβλία του, όπως Ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν και Ο Τρυποκάρυδος, συνεχίζουν να αγαπιούνται απο το κοινό

Χάος σε πτήση της Alaska Airlines – Επιβάτης σε αμόκ άρπαξε γυναίκα από τα μαλλιά

Σήμερα

Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη μετά το περιστατικό ενώ η πτήση ακυρώθηκε

Λάρισα: Πώς το θρίλερ των 30 ωρών «βάφτηκε» με αίμα ‑ «Τους έδωσα από μια στο κεφάλι»

Σήμερα

O 60χρονος σε δολοφονικό κρεσέντο δολοφόνησε δυο άνδρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.