E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η απάντηση της Εθνικής για το αποτροπιαστικό πανό για την Σρεμπρένιτσα

Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την δική τους απάντηση στην ενέργεια ενός ανεγκέφαλου

Η απάντηση της Εθνικής για το αποτροπιαστικό πανό για την Σρεμπρένιτσα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/11/2016 | 17:17

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας έδωσαν την δική τους απάντηση στην ενέργεια ενός ανεγκέφαλου να σηκώσει εμετικό πανό για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα κατά στο ματς με τη Βοσνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντονες αντιδράσεις και αποτροπιασμός για πανό της φρίκης για τη σφαγή  της Σρεμπένιτσα που σήκωσε κάποιος ανεγκέφαλος στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκθέτοντας όλη τη χώρα.

«Noz, zica, Srebrenica» έγραφε το πανό, δηλαδή «Μαχαίρι, σύρμα, Σρεμπρενίτσα», στην πόλη όπου Σερβοβόσνιοι, τον Ιούλιο του 1995, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, έσφαξαν 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους.Φυσικά το εν λόγω πανό είδε και ο παρατηρητής και το έγραψε στο φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να περιμένει την εθνική μας ομάδα βαριά καμπάνα. 

Στις σχετικές φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ο «φίλαθλος» που ανέβασε το συγκεκριμένο πανό, αλλά κανένας από τους υπευθύνους του γηπέδου ή την αστυνομία δεν μπήκε στον κόπο να τον συλλάβει αφού φυσικά τον άφησαν ανενόχλητο να περάσει εντός γηπέδου το πανό. Κι όλα αυτά παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 

 

Έγγραφο προς τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας απέστειλε ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο έγγραφο ο κ. Βασιλειάδης  χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, «απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό».

Παράλληλα κάνει λόγο «ανθρωπόμορφα φασιστοειδή» που «δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας» και όπως σημειώνει βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν και φυσικά να τους απαγορευθεί, δια βίου, η είσοδος στα γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αηδιασμένος για την παρείσφρηση οπαδικών στοιχείων και εχθρών στους αγώνες της Εθνικής δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκκας. 

Αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε ο ίδιος και άλλα πέντε μέλη του συνδέσμου φίλων της Εθνικής έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το φιλικό της Τετάρτης με τη Λευκορωσία καταγγέλλοντας απειλές για τη ζωή τους από 15 άτομα που είχαν κουκούλες και μαχαίρια ενώ λάμβαναν οδηγίες από μία γυναίκα. 

Επίσης αποκάλυψε πως πήγε με ασφάλεια χθες στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Βοσνία και κάλεσε τις αρχές να συλλάβουν τους οπαδούς που ανήρτησαν εμετικά πανό για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Η Δυτική Ελλάδα μετρά τις πληγές της

Σήμερα

Ποιοι δήμοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Συγκινητικό βίντεο: Καρέ καρέ η διάσωση αλόγου που είχε «βουλιάξει» σε λασπόνερα στη Φιλιππιάδα

Σήμερα

Το άτυχο άλογο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά, αδυνατώντας να μετακινηθεί

Παγκράτι: Ελεύθεροι μετά τη δίωξη οι 2 οδηγοί για τον θάνατο 72χρονης ‑ Τραγική φιγούρα η κόρη της

Σήμερα

Χάθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που τη φρόντιζε - Προσωρινά η κοπέλα θα φιλοξενηθεί στο «Αιγινήτειο»

Λουτράκι: «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» ‑ Έφυγε από εκπομπή η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο

Σήμερα

Η συμπεριφορά της δασκάλας προκάλεσε έντονη δυσφορία στους παρουσιαστές της εκπομπής

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Σήμερα

Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Σήμερα

Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»

Σήμερα

Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.