E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Yποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ: Πήγαν να με βιάσουν εννέα άνδρες

Σε υπόγεια διάβαση στο ΣΕΦ

Yποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ: Πήγαν να με βιάσουν εννέα άνδρες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/11/2016 | 17:31

Η υποψήφια βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη, Oλγα Γιάννη καταγγέλλει πως το περασμένο Σάββατο εννέα άνδρες αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Όπως λέει η ίδια στην εφημερίδα Espresso, έζησε τον τρόμο στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ κατευθυνόταν προς το ΣΕΦ για να παρευρεθεί στο συνέδριο του κόμματος της, όταν την περικύκλωσαν εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι της έσκισαν το σακάκι, της έβγαλαν τη ζώνη και πήγαν να τη βιάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κραυγές αγωνίας της νεαρής δημοσιογράφου δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τους δράστες, αφού ουδείς μπορούσε να τις ακούσει μέσα στην υπόγεια διάβαση! «Δεν ήξερα πόσο διαρκεί το περπάτημα σε αυτήν τη διάβαση, καθώς ήταν η πρώτη -και τελευταία- φορά που βρέθηκα εκεί. Είδα εννέα άνδρες, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, που άρχισαν να μου κάνουν προκλητικά και χυδαία σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση. Ολοι είχαν ύψος περίπου 1.65, μελαψοί, φορούσαν δερμάτινα μπουφάν και μαύρο τζιν» περιγράφει συγκλονισμένη στην «Espresso» η Ολγα Γιάννη.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα σκέφτηκε αρχικά να γυρίσει πίσω, όμως ήταν αργά. Προσπάθησε να κινηθεί πιο γρήγορα (φορώντας ψηλοτάκουνα) για να τους ξεφύγει. Οι άγνωστοι την περικύκλωσαν, της τράβηξαν βίαια το σακάκι που φορούσε με αποτέλεσμα να της το σκίσουν, ενώ έβγαλαν και τη ζώνη της: «Ο ένας με τράβηξε από το χέρι. “Εχεις ωραία μάτια” μου είπε. Μου έσκισε τη ζακέτα και μου είπε ειρωνικά “Είσαι πιο όμορφη τώρα”! Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου πάρουν την τσάντα και το κινητό. Ημουν μόνη με εννιά άτομα και κοιτούσα δεξιά και αριστερά για βοήθεια. Με πλησίασαν άλλοι τρεις. Έκανα ένα βήμα, αλλά με τραβούσαν. “Ελα δω, θέλουμε να σε γνωρίσουμε” μου είπαν».

Η κυρία Γιάννη φώναζε απεγνωσμένα. Οπως λέει, αυτό που την έσωσε ήταν η σκέψη που πέρασε από το μυαλό της να πετάξει προς τα πίσω το πορτοφόλι της για να τους αποσπάσει την προσοχή: «Μόλις το πέταξα, άρχισα να τρέχω και έτσι ξέφυγα. Πήγα στο ΣΕΦ με σκισμένη ζακέτα, χωρίς ζώνη και το παντελόνι μου δεν είχε κουμπί, καθώς με τραβούσαν από τη μέση. Πρέπει να έπεσε εκεί. Το φερμουάρ στράβωσε και δεν ήξερα πώς να καλύψω το παντελόνι, αφού η ζακέτα ήταν σκισμένη και δεν είχα ζώνη να δεθώ! Ενιωσα πολύ φόβο μέσα μου σε κάθε άγγιγμά τους. Ο ένας με έπιανε από τη ζακέτα, ο άλλος από το πρόσωπο. Μετά ένιωσα ένα χέρι και στη μέση μου, στο παντελόνι. Ηταν θάνατος για μένα. Ετρεξα στο στάδιο και έτρεμα για ώρα. Ολο το βράδυ έμεινα άγρυπνη. Αλλο να τα περιγράφεις και άλλο να τα ζεις. Εχει μεγάλη διαφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οταν ξέφυγε από την υπόγεια διάβαση, η δημοσιογράφος που παρουσιάζει εκπομπή στο Euro channel στη Θεσσαλονίκη ζήτησε βοήθεια από μια παρέα που βρήκε. «“Σας παρακαλώ, βοηθήστε με” τους είπα. Φοβόμουν τους άλλους. Τους είπα “φύγετε από δω, είναι επικίνδυνα” και εκείνοι με ρώτησαν αν είχα ένα τσιγάρο ή ένα ευρώ! Προφανώς έπεσα σε τοξικομανείς» περιγράφει.

Μέσα από την περιπέτειά της η Ολγα Γιάννη στέλνει ένα μήνυμα σε όσους χρησιμοποιούν τις υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα να προσέχουν, ενώ κάνει λόγο για έλλειψη αστυνόμευσης και ζητεί να ληφθούν μέτρα ασφαλείας: «Πρέπει να αποτρέψουμε κάθε βιασμό ή ληστεία. Εγώ στάθηκα τυχερή, γιατί ήμουν ευγενική μαζί τους και συνεργάσιμη. Η επόμενη κοπέλα όμως;»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Πριν 9 ώρες

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Πριν 9 ώρες

Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Πριν 9 ώρες

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του

Κυρανάκης: «Ας απειλούν όσο θέλουν οι ιδιοκτήτες ταξί, δεν εκβιάζομαι»

Πριν 9 ώρες

Και επίθεση κατά Λυμπερόπουλου: «Εκφράζει τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό»

Συντάξιμη στο διπλάσιο η «μάχιμη πενταετία» για όλους τους ένστολους

Πριν 9 ώρες

Ποιες υπηρεσίες αναγνωρίζονται, πόσο και πότε

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 9 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Τραμπ στην Κατάσταση της Ένωσης: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο»

Πριν 9 ώρες

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι προσέλκυσε επενδύσεις άνω των 18 τρισ. δολαρίων μέσα στο πρώτο έτος

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Χτες

Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.