E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Yποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ: Πήγαν να με βιάσουν εννέα άνδρες

Σε υπόγεια διάβαση στο ΣΕΦ

Yποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ: Πήγαν να με βιάσουν εννέα άνδρες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/11/2016 | 17:31

Η υποψήφια βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη, Oλγα Γιάννη καταγγέλλει πως το περασμένο Σάββατο εννέα άνδρες αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Όπως λέει η ίδια στην εφημερίδα Espresso, έζησε τον τρόμο στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ κατευθυνόταν προς το ΣΕΦ για να παρευρεθεί στο συνέδριο του κόμματος της, όταν την περικύκλωσαν εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι της έσκισαν το σακάκι, της έβγαλαν τη ζώνη και πήγαν να τη βιάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κραυγές αγωνίας της νεαρής δημοσιογράφου δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τους δράστες, αφού ουδείς μπορούσε να τις ακούσει μέσα στην υπόγεια διάβαση! «Δεν ήξερα πόσο διαρκεί το περπάτημα σε αυτήν τη διάβαση, καθώς ήταν η πρώτη -και τελευταία- φορά που βρέθηκα εκεί. Είδα εννέα άνδρες, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, που άρχισαν να μου κάνουν προκλητικά και χυδαία σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση. Ολοι είχαν ύψος περίπου 1.65, μελαψοί, φορούσαν δερμάτινα μπουφάν και μαύρο τζιν» περιγράφει συγκλονισμένη στην «Espresso» η Ολγα Γιάννη.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα σκέφτηκε αρχικά να γυρίσει πίσω, όμως ήταν αργά. Προσπάθησε να κινηθεί πιο γρήγορα (φορώντας ψηλοτάκουνα) για να τους ξεφύγει. Οι άγνωστοι την περικύκλωσαν, της τράβηξαν βίαια το σακάκι που φορούσε με αποτέλεσμα να της το σκίσουν, ενώ έβγαλαν και τη ζώνη της: «Ο ένας με τράβηξε από το χέρι. “Εχεις ωραία μάτια” μου είπε. Μου έσκισε τη ζακέτα και μου είπε ειρωνικά “Είσαι πιο όμορφη τώρα”! Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου πάρουν την τσάντα και το κινητό. Ημουν μόνη με εννιά άτομα και κοιτούσα δεξιά και αριστερά για βοήθεια. Με πλησίασαν άλλοι τρεις. Έκανα ένα βήμα, αλλά με τραβούσαν. “Ελα δω, θέλουμε να σε γνωρίσουμε” μου είπαν».

Η κυρία Γιάννη φώναζε απεγνωσμένα. Οπως λέει, αυτό που την έσωσε ήταν η σκέψη που πέρασε από το μυαλό της να πετάξει προς τα πίσω το πορτοφόλι της για να τους αποσπάσει την προσοχή: «Μόλις το πέταξα, άρχισα να τρέχω και έτσι ξέφυγα. Πήγα στο ΣΕΦ με σκισμένη ζακέτα, χωρίς ζώνη και το παντελόνι μου δεν είχε κουμπί, καθώς με τραβούσαν από τη μέση. Πρέπει να έπεσε εκεί. Το φερμουάρ στράβωσε και δεν ήξερα πώς να καλύψω το παντελόνι, αφού η ζακέτα ήταν σκισμένη και δεν είχα ζώνη να δεθώ! Ενιωσα πολύ φόβο μέσα μου σε κάθε άγγιγμά τους. Ο ένας με έπιανε από τη ζακέτα, ο άλλος από το πρόσωπο. Μετά ένιωσα ένα χέρι και στη μέση μου, στο παντελόνι. Ηταν θάνατος για μένα. Ετρεξα στο στάδιο και έτρεμα για ώρα. Ολο το βράδυ έμεινα άγρυπνη. Αλλο να τα περιγράφεις και άλλο να τα ζεις. Εχει μεγάλη διαφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οταν ξέφυγε από την υπόγεια διάβαση, η δημοσιογράφος που παρουσιάζει εκπομπή στο Euro channel στη Θεσσαλονίκη ζήτησε βοήθεια από μια παρέα που βρήκε. «“Σας παρακαλώ, βοηθήστε με” τους είπα. Φοβόμουν τους άλλους. Τους είπα “φύγετε από δω, είναι επικίνδυνα” και εκείνοι με ρώτησαν αν είχα ένα τσιγάρο ή ένα ευρώ! Προφανώς έπεσα σε τοξικομανείς» περιγράφει.

Μέσα από την περιπέτειά της η Ολγα Γιάννη στέλνει ένα μήνυμα σε όσους χρησιμοποιούν τις υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα να προσέχουν, ενώ κάνει λόγο για έλλειψη αστυνόμευσης και ζητεί να ληφθούν μέτρα ασφαλείας: «Πρέπει να αποτρέψουμε κάθε βιασμό ή ληστεία. Εγώ στάθηκα τυχερή, γιατί ήμουν ευγενική μαζί τους και συνεργάσιμη. Η επόμενη κοπέλα όμως;»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

Χτες

Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

Χτες

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

Χτες

Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

Χτες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Χτες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

Χτες

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

Χτες

Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Χτες

Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

Χτες

Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Χτες

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Χτες

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Δείτε βίντεο: Έπεσαν βράχοι στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς

Χτες

Στο σημείο υπάρχει ειδικό σήμα επικινδυνότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.