E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Xορός εκατομμυρίων από τις ομάδες του Μάντσεστερ για τον Μέσι

Γιουνάιτεντ και Σίτι διεκδικούν τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα

Xορός εκατομμυρίων από τις ομάδες του Μάντσεστερ για τον Μέσι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/11/2016 | 17:55

Τις τελευταίες ημέρες το αγαπημένο θέμα συζήτησης στα Ισπανικά ΜΜΕ είναι το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την αποκάλυψη της Marca ότι ο Αργεντινός από το καλοκαίρι (και την καταδίκη του για φοροδιαφυγή) καθημερινά υπάρχουν νέα δημοσιεύματα τα οποία κατά κύριο λόγω εμφανίζουν την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ως τον πιθανότερο νέο προορισμό του, αναφέροντας μάλιστα ότι η Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει 230 εκατομμύρια ευρώ (250 εκατ. είναι η ρήτρα).

Μόνο που από σήμερα στο… κάδρο μπήκε κι η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ του Χοσέ Μουρίνιο, η οποία με σύμμαχο την Adidas προσπαθει να πείσει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής να επιλέξει τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Γερμανική εταιρία είναι πλέον χορηγός ένδυσης της Γιουνάιτεντ, αλλά και της Εθνικής Αργεντινής ενώ έχει και συμβόλαιο συνεργασίας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Το… εμπορικό πακέτο λοιπόν ταιριάζει απίστευτα ενώ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή η πρόταση που έχει μεταφερθεί στον Μέσι αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα (το συμβόλαιο του τελειώνει το 2018) τότε θα του δοθεί πριμ υπογραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ (!!!) και ετήσιο συμβόλαιο που θα του αποφέρει επιπλέον 50 εκατομμύρια (!!!).

Και μόνο που τα διαβάζεις (τα ποσά ζαλίζεσαι) και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο θέμα τους επόμενους μήνες θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις έως ότου ο Μέσι ανακοινώσει τελικά αν θα μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα ή αν μετά από 15 χρόνια στην Βαρκελώνη επιλέξει να αλλάξει... γειτονιά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google: Ποιο emoji «σάρωσε» το 2025 ‑ Αύξηση 37% στη χρήση του

Σήμερα

Η εταιρεία ανέλυσε 665 εκατομμύρια σύμβολα μέσα από το Gboard, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις που φέρνει η Gen Z στην ψηφιακή επικοινωνία.

Κυψέλη: Σε 14 κτίρια οι ζημιές από τα έργα του Μετρό ‑ Τι είπε ο Χάρης Δούκας

Σήμερα

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα στοιχεία για τις επιπτώσεις που έχουν προκαλέσει οι εργασίες του Μετρό σε κτίρια της Κυψέλης

Πορτογαλία: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε πλήθος ‑ 12 τραυματίες

Σήμερα

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο παραθαλάσσιο θέρετρο στην περιοχή Αλγκάρβε

Ουρές στα βενζινάδικα στο Ιράν μετά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των ΗΠΑ

Σήμερα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως πρέπει να «τερματιστούν αμέσως» οι εκτελέσεις διαδηλωτών

Κάτω Κουφονήσι: Νεκρή 69χρονη Αγγλίδα μετά από βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο

Σήμερα

Οι προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ στο λιμάνι δεν κατάφεραν να σώσουν τη γυναίκα, ενώ το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατό του

Σήμερα

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, μετά από παρατεταμένη νοσηλεία

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Σήμερα

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Σήμερα

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

Παραπλανητικές διαφημίσεις και οδοντιατρικές «θεραπείες» χαμηλού κόστους: Προειδοποίηση από την ΕΟΟ

Σήμερα

Προειδοποίηση της ΕΟΟ για τις «θεραπείες» χαμηλού κόστους και τις παραπλανητικές διαφημίσεις

Φωτιά στο Λαύριο: Βρίσκεται σε ύφεση ‑ «Σταμάτησε ακριβώς έξω από τα σπίτια»

Σήμερα

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής επιβεβαίωσε πως η φωτιά που ξέσπασε βρίσκεται πλέον σε ύφεση

ΕΟΔΥ σε συναγερμό: Αναζητείται πιθανό νέο στέλεχος του ιού του Δυτικού Νείλου

Σήμερα

Η επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.