E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τον δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο για... δύο ευρώ

Μια απίστευτη ιστορία από την Κάρπαθο

Τον δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο για... δύο ευρώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/11/2016 | 23:11

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση ενός άνδρα από την Κάρπαθο που πριν από επτά χρόνια, δάγκωσε και έκοψε τον δείκτη του αριστερού χεριού 60χρονου συμπατριώτη του εξαιτίας διαφωνίας που είχαν για... δύο ευρώ! Ο 60χρονος κατήγγειλε το περιστατικό και είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε προηγηθεί τον Νοέμβριο του 2015 η εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Μηνά Τσέρκη μετέτρεψε την κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος και επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή. Κατά της απόφασης αυτής, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επεισόδιο που κόστισε το δάκτυλο στον 60χρονο, σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2009 πρωινές ώρες  στα γραφεία του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Καρπάθου, μέλη του οποίου ήταν κατηγορούμενος και παθών. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση σε δίκη, ο 60χρονος είχε καταγγείλει στον πρόεδρο του Σωματείου πως κατά διαστήματα έλειπαν χρήματα από το κοινό ταμείο φιλοδωρημάτων που διέθεταν και ανέφερε ως υπεύθυνο για αυτό τον κατηγορούμενο.

Ο πρόεδρος του σωματείου κάλεσε στο τηλέφωνο τον κατηγορούμενο προκειμένου να του κάνει συστάσεις και μετά από λίγη ώρα ο τελευταίος πήγε στα γραφεία όπου και αφού έριξε μία καρέκλα προς τον 60χρονο, του έπιασε το αριστερό χέρι και του δάγκωσε τον δείκτη με αποτέλεσμα να του το κόψει. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η «διαφορά» των χρημάτων που αποτέλεσε και την αφορμή για το όλο επεισόδιο ήταν μόλις δύο ευρώ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ερευνητές είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίλυση του μυστηρίου της Αμέλια Έρχαρτ

Σήμερα

Αεροφωτογραφίες μπορεί να αποτελέσουν το «κλειδί»

Αρνήθηκε την εισαγωγή στο Νοσοκομείο Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι: 19η μέρα σε απεργία πείνας

Σήμερα

Εξακολουθεί να πίνει μόνο νερό, χαμομήλι και ηλεκτρολύτες

Πάρος: Νεκρός 40χρονος Αφγανός με τραύματα από μαχαίρι

Σήμερα

Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο εργοδότης του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές

Times of Israel: Θετική η Χαμάς στο σχέδιο του Τραμπ για τη Γάζα ‑ Θα ζητήσει αλλαγές

Σήμερα

Αρθρο του BBC αναφέρει ότι ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα αντιτίθεται στο σχέδιο

Πάνος Ρούτσι: Στο Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις ‑ Βρίσκεται στη 19η μέρα απεργίας

Σήμερα

Διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Σήμερα

Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Σήμερα

Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

«Ο φονιάς είναι έξω, μου σκότωσε τα παιδιά και πρέπει να πληρώσει»

Σήμερα

Συγκλονίζει η μητέρα του Ακη και της Χαριτίνης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.