Η αυθεντική συνταγή για τα κλασικά chocolate chip cookies
Είναι τα μπισκότα που αγαπούν όλοι, ανεξαιρέτως

Ετοιμάστε για τους δικούς σας τα αυθεντικά chocolate chip cookies που θα λατρέψουν όλοι! Η συγκεκριμένη συνταγή είναι η παραδοσιακή και βραβευμένη συνταγή για το συγκεκριμένο τύπο μπισκότων! Δοκιμάστε την σήμερα!
Συστατικά
½ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
½ φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 αυγό
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη βανίλιας
1 ¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
½ φλιτζάνι πεκάν ψιλοκομμένα
¾ φλιτζανιού κομματάκια σοκολάτας
Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το λιωμένο βούτυρο, τη κρυσταλλική ζάχαρη και τη καστανή ζάχαρη με το μίξερ μέχρι το βούτυρο είναι ανοιχτό κίτρινο και η ζάχαρη να έχει σχεδόν λιώσει.
Προσθέστε αυγό και βανίλια, χτυπώντας με το μίξερ.
Σπάστε και ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά - αλεύρι, αλάτι και σόδα - σε ένα μικρότερο μπολ.
Ρίξτε το μισό από τα ξηρά συστατικά, αναμιγνύοντας μέχρι να γίνει ένα σώμα, και στη συνέχεια, προσθέστε το άλλο μισό.
Ρίξτε τα πεκάν και τα κομματάκια σοκολάτας.
Αφήστε τη ζύμη να κρυώσει για 2 ώρες. Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 βαθμούς και βάλτε ένα ταψί με λαδόκολα. Τοποθετήστε τα μπισκότα ομοιόμορφα και αφήστε μερικά χιλιοστά ελεύθερα γιατί το μπισκότο θα απλωθεί. Ψήστε για 15 λεπτά περίπου!
Έτοιμα!