E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ένα σπυράκι στη γλώσσα έκρυβε τον θάνατο για μια έφηβη

Ο ύπουλος καρκίνος που νίκησε την 16χρονη

Ένα σπυράκι στη γλώσσα έκρυβε τον θάνατο για μια έφηβη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/11/2016 | 19:11

Ένα μικρό σημάδι, στο οποίο δεν δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή ήταν αρκετό για να χάσει τη ζωή της μια 16χρονη μαθήτρια. Το σπυράκι που έβγαλε ξαφνικά στη γλώσσα της δεν προμήνυε με τίποτα το θάνατό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία, όπως και οι γονείς της δεν έδωσαν αμέσως σημασία στο ύποπτο σημάδια το οποίο όμως αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μια μορφή καρκίνου.

Η μάχη που έδωσε η 16χρονη, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε το μέγεθος της αρρώστιας ήταν δυνατή αλλά όχι επιτυχής.

Δυο μήνες μετά το θάνατό της από καρκίνο η μητέρα της Αγγελική μιλά στο Πρώτο Θέμα και βρίσκει το θάρρος και τη δύναμη να εξηγήσει το Γολγοθά της οικογένειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Μαρία μου από την πρώτη στιγμή γνώριζε το πρόβλημά της. Ήταν ένα δυνατό κορίτσι κι ας ήταν μόλις 16 ετών. Και εμείς η οικογένειά της, που μείναμε πίσω είμαστε πολύ δυνατοί άνθρωποι και γνωρίζουμε ότι το κοριτσάκι μας βρίσκεται στην αγκαλιά της Παναγίας και μας βοηθάει από εκεί ψηλά» λέει η μητέρα της άτυχης έφηβης και εξομολογείται: «Στην αρχή μου είχε παραπονεθεί ότι την ενοχλούσε ένα σπυράκι στη γλώσσα αλλά δεν δώσαμε αμέσως σημασία. Δεν ανησυχήσαμε».

Όταν το σπυράκι αυτό δεν έφευγε από τη γλώσσα της Μαρίας οι γονείς προβληματίστηκαν και όπως λέει η μητέρα της 16χρονης, άρχισαν να ρωτούν τους γιατρούς. «Όταν είδαμε ότι αυτό δεν εξαφανιζόταν και την ενοχλούσε πιο πολύ, αποφασίσαμε να πάμε σε γιατρό. Πήραμε κομμάτι για βιοψία. Τα αποτελέσματα δεν τα περιμέναμε. Πάθαμε σοκ. Πού να φανταστούμε ότι ένα σπυράκι θα ήταν όγκος καρκίνου» μας λέει.

Όπως εξηγεί η κυρία Αγγελική από την πρώτη στιγμή αποφάσισαν με το σύζυγό της να πουν την αλήθεια στην Μαρία. «Από την πρώτη στιγμή το γνώριζε η Μαρία μου, δεν της το κρύψαμε. Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτή η μορφή καρκίνου -όπως μας είπαν- ήταν αντιμετωπίσιμη. Παρόλο που ήταν στην αρχική του μορφή δεν το προλάβαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προσπάθειες της Μαρίας και της οικογένειάς της κράτησαν τουλάχιστον για δύο χρόνια, χωρίς όμως η 16χρονη να βγει νικήτρια από τη μάχη με την νόσο.

«Σε καμία περίπτωση δεν πήγαινε το μυαλό μας στο μοιραίο. Αυτός ο γολγοθάς κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια με τη Μαρία μου να στέκεται βράχος απέναντι στο πρόβλημά της και κάθε μέρα να μας χαμογελά και να μας λέει ότι όλα θα περάσουν. Εκεί που πιστεύαμε ότι τα πράγματα λίγο καλυτερεύουν, ξαφνικά αυτό υποτροπίασε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα το κοριτσάκι μου να φύγει από τη ζωή πολύ νωρίς. Ό,τι και να κάναμε, πιστεύω ότι ήταν γραφτό η Μαρία μου να φύγει από κοντά μας και να γίνει ένας άγγελος».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ ‑ «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»

Χτες

Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Ίλιον: Κάλεσαν διασώστη σε κέντρο διασκέδασης και αυτός πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε!

Χτες

Αδιανόητο περιστατικό στο Ίλιον ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.