E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στα ελληνο‑αλβανικά σύνορα ο Καμμένος, διανυκτέρευσε μαζί με τους στρατιώτες στο φυλάκιο

Σήμερα έγινε έπαρση σημαίας την οποία και παρακολούθησε

Στα ελληνο‑αλβανικά σύνορα ο Καμμένος, διανυκτέρευσε μαζί με τους στρατιώτες στο φυλάκιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2016 | 10:06

Το φυλάκιο και τυην Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου στην Ήπειρο επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, που συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ διανυκτέρευσε μαζί με τους στρατιώτες στο φυλάκιο και σήμερα έγινε έπαρση σημαίας την οποία και παρακολούθησε.

Όπως δήλωσε: «Από εδώ, όμως, θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε μία απάντηση σε όλους αυτούς οι οποίοι τολμούν να αμφισβητούν τις διεθνείς συνθήκες, το διεθνές δίκαιο και να κάνουν προκλητικές δηλώσεις. Από τη μία πλευρά έχουμε την Τουρκία που με συνεχείς δηλώσεις προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Η δική μας απάντηση δίνεται με βάση την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, το σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης να προκαλεί τη διεθνή κοινή γνώμη, τη Συμμαχία, αλλά και την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αυτό αφορά, όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και την Αλβανία. Οι τελευταίες ανιστόρητες δηλώσεις του κ. Ράμα, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι αυτοί για τους οποίους μιλάει ήταν συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που στον πόλεμο ήταν με την πλευρά των ηττημένων.

Δεν θα δεχθούμε τέτοιου είδους προκλήσεις. Δεν θα δεχθούμε τέτοιου είδους αναφορές οι οποίες προσβάλουν και την ιστορία, αλλά και το διεθνές δίκαιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπέρμιγχαμ: Μεθυσμένη αναποδογύρισε το ΙΧ της δίπλα σε περαστικό ‑ Παραλίγο να τον συνθλίψει

Χτες

Η 32χρονη έκανε όπισθεν με υπερβολική ταχύτητα και παραλίγο να καταπλακώσει έναν άνδρα, ενώ το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Τρομακτικές στιγμές σε πτήση: Έσκασε τροχός σε Boeing 737 κατά την απογείωση ‑ Ξεκόλλησαν κομμάτια της οροφής

Χτες

Η Sepehran Airlines κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς άνοιξαν οι αποσκευοθήκες και ξεκόλλησαν τμήματα της οροφής στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αφαντη η κουβέρτα από το ιατρείο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Χτες

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο πειστήριο που φαίνεται στη φωτογραφία της γιατρού δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Τραγωδία στη Βενετία: Νεκρός 25χρονος σε σύγκρουση σκαφών ‑ Αγνοείται η έγκυος σύζυγος

Χτες

Το αλιευτικό του ζευγαριού χτυπήθηκε από θαλάσσιο ταξί, ενώ οι έρευνες των ιταλικών αρχών διεξάγονται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στα θολά νερά.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η δήλωση της αδελφής του για τον θάνατό του και το χρονικό στο ιατρείο

Χτες

Η Μαρία Μαζωνάκη ζητά να αποδοθούν ευθύνες για την απώλεια του τραγουδιστή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν λεπτό προς λεπτό τις ενέργειες των γιατρών πριν καταλήξει.

Νότια Αφρική: Δολοφονίες επτά γυναικών στο Γιοχάνεσμπουργκ ‑ Φόβοι για serial killer

Χτες

Οι σοροί των θυμάτων, ηλικίας 20 έως 40 ετών, εντοπίστηκαν τους τελευταίους δύο μήνες στο Εκουρχουλένι με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Λατινοπούλου: Αρθηκε η ασυλία της για την υπόθεση πλαστών υπογραφών στη «Φωνή Λογικής»

Χτες

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το αίτημα, ανοίγοντας τον δρόμο στη Δικαιοσύνη να διερευνήσει τις καταγγελίες για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Παραιτήθηκε ερευνητής της Google DeepMind: «Η AI μπορεί να σκοτώσει όλους μας»

Χτες

Η κίνηση ακολουθεί ανάλογη παραίτηση ερευνητή της Anthropic, ενώ συνάδελφός του εκτιμά πάνω από 10% πιθανότητα ολικού αφανισμού μέσα στη δεκαετία.

«Απαγορευμένος» έρωτας στο ΝΑΤΟ: Αξιωματικός γνώρισε γυναίκα μέσω Tinder ‑ Φοθήθηκαν πως είναι πράκτορας

Χτες

Η Τζανίνα Γουάιτ, γυναίκα με βρετανική-πολωνική καταγωγή, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και μιλά για άδικη διάκριση λόγω καταγωγής της.

Κορίτσι των «Hooters» και 27χρονος influencer του χώρου των αυτοκινήτων σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο με McLaren στην Καλιφόρνια

Χτες

Η 22χρονη Αλέξις «Λέξι» Κράμερ είχε ταξιδέψει από τη Φλόριντα για να συναντήσει για πρώτη φορά τον Τζέιμς Βερ με τον οποίο είχαν γνωριστεί μέσω Instagram – Εκείνος ήταν ο ιδρυτής της μεγαλύτερης εβδομαδιαίας έκθεσης αυτοκινήτων στον κόσμο

Κίνα: Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα που πηδάει από οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει μέσα σε σήραγγα

Χτες

Το αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες σε σήραγγα υψηλής κυκλοφορίας, με τις τοπικές αρχές να ερευνούν τα αίτια της επικίνδυνης πτώσης στο οδόστρωμα.

Αγρότες ανάβουν φωτιές σε διαδηλώσεις κατά του κυβερνητικού προϋπολογισμού στην Ολλανδία

Χτες

Οι κινητοποιήσεις ξέσπασαν την ίδια ημέρα που ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ παρουσίασε στο κοινοβούλιο τον προϋπολογισμό του 2027.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.