E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απέχουν και σήμερα από τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι

Ανάσα για τους οφειλέτες

Απέχουν και σήμερα από τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/12/2016 | 09:27

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών και για σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά συνέπεια, κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ, επισημαίνει η συντονιστική επιτροπή, σε σημερινή ανακοίνωσή της.

Κατ’ εξαίρεση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν, από τον επισπεύδοντα.

Οι συμβολαιογράφοι αναφέρουν ότι «θα χορηγούνται άδειες για αναγκαστικούς πλειστηριασμούς μεταξύ ιδιωτών, για εκούσιους πλειστηριασμούς, για πλειστηριασμούς με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων, για πλειστηριασμούς ευπαθών προϊόντων τα οποία κινδυνεύουν να καταστραφούν, για πλειστηριασμούς πλοίων, αεροσκαφών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών ή βιοτεχνικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κινητών πραγμάτων, καθώς και για πλειστηριασμούς με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, οι οποίοι δεν έχουν αντικείμενο κατοικίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή επαναλαμβάνει, ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίων των συμβολαιογράφων, υπαλλήλων του πλειστηριασμού, μεθοδευμένες σε πολλές περιπτώσεις, καμία σχέση δεν έχουν με την προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας.

Ακόμη, διευκρινίζει ότι οι πλειστηριασμοί που έχουν διενεργηθεί μέχρι σήμερα και θα διενεργηθούν και αύριο, Τετάρτη, μετά από σχετική άδεια των θεσμικών οργάνων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, «δεν αφορούσαν και δεν αφορούν σε καμία περίπτωση πλειστηριασμούς κατοικιών με επισπεύδοντες Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετεωρίτης «φώτισε» τον ουρανό της Αττικής ‑ Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο Θοδωρής Κολυδάς

Χτες

Η επιστημονική εξήγηση του φαινομένου από τον Θοδωρή Κολυδά

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, είσαι ο βράχος μου»‑ Συντετριμμένη η μητέρα των αδερφών του αιματηρού επεισοδίου

Χτες

«Μαμά, είσαι ο βράχος μου», της είπε ο 23χρονος πριν το αιματηρό επεισόδιο

Παγώνει η Αθήνα με χαμηλές θερμοκρασίες: Έρχεται 48ωρη κακοκαιρία ‑ Τι λένε Κολυδάς και Μαρουσάκης

Χτες

`Ερχεται """"βαρύς"""" χειμώνας με χιόνια και σε χαμηλό υψόμετρο. θα μπει στο """"ψυγείο"""" η Αθήνα

Αμφισσα: Δικαστικός υπάλληλος αυτoκτόvησε μέσα στα δικαστήρια

Χτες

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμφισσα το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.