E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: 46χρονη αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στον σύντροφό της

Η κατάσταση του άτυχου άνδρα είναι σοβαρή

Θεσσαλονίκη: 46χρονη αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στον σύντροφό της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/12/2016 | 10:45

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 21 στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σημείο επεχείρησαν άμεσα έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το ζευγάρι το οποίο διέμενε στο διαμέρισμα και υπέστη εγκαύματα.

Αρχικά η διακομιδή τους έγινε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια ο άνδρας ηλικίας, 61 ετών, με πιο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ωστόσο, σύμφωνα με την εξέλιξη των ερευνών, η γυναίκα ηλικίας 46 ετών με καταγωγή από την Ουαλία και σύντρογος του 61χρονου φέρεται πως έβαλε την φωτιά στο διαμέρισμά του. Η 46χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έχοντας υποστεί και εκείνη εγκαύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατάστασή του 61χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σε βάρος της 46χρονης σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα για πυρκαγιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζει το ζευγάρι, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 23, ενώ έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες. Ο 61 ετών άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, προκύπτει ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 46χρονη την προκάλεσε βάζοντας φωτιά στα κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο σύντροφός της. Η ίδια συνελήφθη και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γείτονες κατέθεσαν ότι λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα, ενώ φαίνεται ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά στο παρελθόν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετεωρίτης «φώτισε» τον ουρανό της Αττικής ‑ Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο Θοδωρής Κολυδάς

Χτες

Η επιστημονική εξήγηση του φαινομένου από τον Θοδωρή Κολυδά

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, είσαι ο βράχος μου»‑ Συντετριμμένη η μητέρα των αδερφών του αιματηρού επεισοδίου

Χτες

«Μαμά, είσαι ο βράχος μου», της είπε ο 23χρονος πριν το αιματηρό επεισόδιο

Παγώνει η Αθήνα με χαμηλές θερμοκρασίες: Έρχεται 48ωρη κακοκαιρία ‑ Τι λένε Κολυδάς και Μαρουσάκης

Χτες

`Ερχεται """"βαρύς"""" χειμώνας με χιόνια και σε χαμηλό υψόμετρο. θα μπει στο """"ψυγείο"""" η Αθήνα

Αμφισσα: Δικαστικός υπάλληλος αυτoκτόvησε μέσα στα δικαστήρια

Χτες

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμφισσα το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.