E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον!

Μια λίστα με ότι μπορεί να θέλει ένας άνδρας

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tablets, Smartphones, Navigators


APPLE iPad mini 2 WiFi 32GB Space Gray

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φτηνότερο IPad της αγοράς με οθόνη Retina προσφέρει 3.1 εκατομμύρια pixel σε μια οθόνη 7.9 ιντσών. Διαθέτει επίσης A7 chip με αρχιτεκτονική 64 bit, ταχύτατη ασύρματη δικτύωση, κάμερα iSight και FaceTime HD, πανίσχυρες εφαρμογές και μπαταρία που διαρκεί έως και 10 ώρες.

Τιμή: 335€ με όφελος 50€

Βρείτε το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MLS Destinator Talk & Drive W500

Υποδεχθείτε το νέο MLS Destinator Talk+Drive W500 και απλά μιλήστε του. Πείτε του που θέλετε να πάτε και αυτό θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας με τις πιο σαφής και κατανοητές οδηγίες. Γιατί τώρα πια δεν ακούτε ‘στρίψτε δεξιά’ αλλά ‘στρίψτε δεξιά στην Ποσειδώνος’ ή στην κυκλική διασταύρωση επιλέξτε την πρώτη έξοδο στην 3η Σεπτεμβρίου. Τόσο απλά, κατανοητά και εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τιμή: 99,90€

Βρείτε το εδώ

LENOVO Tab 3 710F 16GB

Το φθηνότερο tablet της αγοράς με υψηλές επιδόσεις χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή θα μπορείς να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, να μιλήσεις με φίλους αλλά και να εκτελέσεις όλες τις καθημερινές σου εφαρμογές εργασίας ή διασκέδασης.

Τιμή: 79€

Βρείτε το εδώ

Alcatel POP 4S

Το Alcatel POP 4S μπορεί και προσαρμόζεται στις καθημερινές σου ανάγκες για να μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, χωρίς κανέναν περιορισμό. Ενσωματώνει πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή με 2GB RAM για να μην κολλήσει σε καμία εφαρμογή ή παιχνίδι ενώ χάρη στην μεγάλη Full HDοθόνη των 5.5’’ και όλα αυτά σε ιδανική τιμή

Τιμή: 159€ με όφελος 40€

Βρείτε το εδώ

Samsung Galaxy Tab Active

Ίσως ένα από τα καλύτερα android tablet της αγοράς, το Samsung Galaxy Tab Active είναι το πολυεργαλείο που χρειάζεσαι για την εργασία σου αφού σου δίνει όλα τα χαρακτηριστικά για να ανεβάσεις τους ρυθμούς της παραγωγικότητάς σου. Ανθεκτικό ώστε να αντέχεις σε πτώσεις από ύψος έως και 1.2 μέτρα αλλά και ανθεκτικό απέναντι στη σκόνη και στο νερό

Τιμή: 299€ με όφελος 170€

Βρείτε το εδώ

Gadgets


MYKRONOZ ZeFit 2 Grey

Ένα από τα καλύτερα Fitness Band της αγοράς με μνήμη για 5 ημέρες δραστηριότητας, μέτρηση βημάτων/ θερμίδων, μέτρηση απόστασης, υπενθυμίσεις, ειδοποιήσεις SMS/emails/social media, Caller ID, παρακολούθηση ύπνου

Τιμή: 49,90€

Βρείτε το εδώ

PARROT Airborne Cargo Mars

Ένα Τηλεκατευθυνόμενο Mini Drone με εξαιρετικές επιδόσεις και κάμερα. Χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες για να αρχίσεις τις πτήσεις. Κατεβάζεις την εφαρμογή FreeFligh 3 στο smartphone ή tablet και έχεις ένα πλήρες μενού τηλεκατεύθυνσης.

Τιμή: 112€

Βρείτε το εδώ

PEBBLE Time Steel Silver

Με αυθεντικό δέρμα & ατσάλινη κατασκευή που μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό έως τα 30 μέτρα και σε υψόμετρο 10.000 πόδια. Ότι συμβαίνει το μαθαίνεις πάντα πρώτος με τις ειδοποιήσεις να έρχονται απευθείας στον καρπό ενώ μπορείς να ελέγξεις τόσο την ποιότητα του ύπνου σου αλλά και να δεις στατιστικά από τις φυσικές δραστηριότητες.

Τιμή: 299€

Βρείτε το εδώ

GOPRO Hero Session Europe

Η GoPro Session είναι πολύ μικρή για να την έχεις μαζί σου συνέχεια και πολύ χρήσιμη για να καταγράφεις με λεπτομέρεια, με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 74gr και μέγεθος μόλις 3.8cm. Η αδιάβροχη κατασκευή της, σου επιτρέπει να την πάρεις μαζί σου σε όλες τις υποθαλάσσιες βόλτες, σε βάθος έως και 10 μέτρα, χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποια ειδική θήκη. Κατάγραψε video σε ανάλυση 1440p για να έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Τιμή: 229,99€

Βρείτε το εδώ

Games


SONY PS4 Slim 500GB

Πλήρως ανανεωμένο, με slim εμφάνιση. Απόλαυσε το PS4 πιο κομψό και μικρό, με απαράμιλλη ισχύ παιχνιδιού. Με αποθηκευτικό χώρο 500GB, Wi-Fi σύνδεση, Bluetooth συνδεσιμότητα και 1.84 Teraflops επεξεργαστικής ισχύος γραφικών για να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Τιμή: 309€

Βρείτε το εδώ

Call of Duty Infinite Warfare PlayStation 4

H Infinity Ward, το βραβευμένο στούντιο που βοήθησε στη δημιουργία του blockbuster Call of Duty, επιστρέφει το franchise στις ρίζες του, με κινηματογραφικές και καθηλωτικές μάχες που θα προσφέρουν μια μοναδική και Call of Duty εμπειρία. Το Call of Duty Infinity Warfare θα καλύψει κάθε fan της σειράς καθώς θα προσφέρει 3 διαφορετικά είδη παιχνιδιού
- Campaign
- Multiplayer
- Zombies

Τιμή: 49,99€

Βρείτε το εδώ

MICROSOFT Xbox One S 500GB FIFA 17

Το Xbox One S FIFA 17 (με χωρητικότητα 500GB ή 1TB), το οποίο περιλαμβάνει το παιχνίδι (σε κωδικό για download) 4K Ultra HD Blu-ray™, 4K video streaming, High Dynamic Range, ένα μήνα EA Access και πρόσθετο υλικό ανάλογα την έκδοση. Με την δύναμη της μηχανής γραφικών Frostbite™, το FIFA 17 έχει πιο ρεαλιστική από ποτέ δράση.

Τιμή: 299€

Βρείτε το εδώ

Ρούχα


Μπουφάν Parka "Make it Happen" Biston

Εξαιρετικής ποιότητας και άνετο θα συντροφεύει τις χειμερινές ημέρες σε κάθε έξοδο. Σε parka στυλ, με τρεις εξωτερικές τσέπες και δύο εσωτερικές είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Διαθέτει αφαιρούμενη κουκούλα, αποσπώμενη γούνα και κλείνει με φερμουάρ και κουμπιά. Δώρο τα μεταφορικά!

Τιμή: 128€

Βρείτε το εδώ

Δερμάτινο "The Greatest Adventure" Biston

Τα δερμάτινα biker είναι της μόδας. Ταιριάζει σε κάθε στυλ και σωματότυπο, καθώς αποτελεί ένα διαχρονικό μπουφάν που ταιριάζει σε όλους. Σε κλασικό χρώμα, με δύο τσέπες χειρός και μανίκια που θυμίζουν μηχανής. Δώρο τα μεταφορικά!

Τιμή: 109€

Βρείτε το εδώ

Παλτό "Fancy Nights" Funky Buddha

Ένα εντυπωσιακό κοντό παλτό! Ζεστό, ανθεκτικό και ευκολοσυνδίαστο είναι ιδανικό για ένα casual look! Σε κλασσικό σχεδιασμό που παραμένει όμως πάντα στην μόδα και σταυροκουμπωτό που είναι η νέα τάση.

Τιμή: 109,90€

Βρείτε το εδώ

Πουκάμισο "Cesar" Garage Fifty Five

Ένα πουκάμισο που απλά δε γίνεται να λείπει από την ντουλάπα. Εξάλλου η σχέση ποιότητας και τιμής είναι και αυτή που σε βγάζει κερδισμένο. Δεν πρόκειται για ένα ρούχο που το παίρνεις σήμερα και χαλάει αύριο. Θα αντέξει και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε ευκαιρία. Δώρο τα μεταφορικά!

Τιμή: 45,90€

Βρείτε το εδώ

Παιχνίδια για μεγάλα παιδιά


Ποδοσφαιράκι Εσωτερικού Χώρου

Εσωτερικού χώρου ποδοσφαιράκι οικιακής χρήσης από MDF με επένδυση φορμάικας για αντοχή στις γρατσουνιές και στα χτυπήματα και μεταλλικά πόδια πάχους 70x70mm

Τιμή: 558,60€

Βρείτε το εδώ

Βαλίτσα Poker 300x11,5gr + 2 Τράπουλες

Πολυτελής βαλίτσα δερματίνης σε μαύρο χρώμα και επένδυση εσωτερικά. Η βαλίτσα συμπεριλαμβάνει:

- 300 μάρκες Casino βάρους 11,5gr σε 5 χρώματα.

- 2 πλαστικοποιημένες τράπουλες Modiano.

- 5 ζάρια 18mm.

Τιμή: 45€

Βρείτε το εδώ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 1 ώρα

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 1 ώρα

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Χτες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Προχτές

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

par: 108
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.