E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάλι θύμα αρπαγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!

Το βράδυ της Τρίτης

Πάλι θύμα αρπαγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/12/2016 | 15:59

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, άγνωστοι την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της χωρίς να την πειράξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για την γνωστή δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα, που έπεσε για μια ακόμη φορά θύμα απαγωγής από ενόπλους στο Λουτράκι! Όπως κατέθεσε, όμως, αφού την περιέφεραν στις γύρω περιοχές, πυρπόλησαν το αυτοκίνητό της και την εγκατέλειψαν χωρίς να αρπάξουν τα χρήματα που είχε μαζί της.

Το νέο περιστατικό σε βάρος της Θάλειας Χούντα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν κινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. Όπως κατήγγειλε η ίδια, μόλις έφτασε στο ύψος της Ελευσίνας η αστυνομική συνοδεία που είχε σταμάτησε να την ακολουθεί μια και η περιοχή από εκεί και μετά υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός δικαιοδοσίας. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι που προφανώς ακολουθούσαν διακριτικά την πορεία της, για να της κλείσουν το δρόμο.

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό της και την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα. Στο ύψος της Σκάρπας την σταμάτησαν, την έβγαλαν από το όχημα και του έβαλαν φωτιά. Αμέσως μετά, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να την πειράξουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τον δικηγόρο σύζυγό της Νίκο Μπούρα από το κινητό της που δεν πήραν οι δράστες και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Η Θάλεια Χούντα, η οποία υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., είχε πέσει θύμα απαγωγής το Μάρτιο του 2014. Τότε, άγνωστοι είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ποινικολόγο σύζυγό της και τον ενημέρωσε ότι την είχαν απαγάγει μόλις έφυγε από το σπίτι τους στο Κολωνάκι για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Μετά από 12 ημέρες ομηρίας, την άφησαν ελεύθερη στην οδό Πανόρμου.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015, η Θάλεια Χούντα βρέθηκε χτυπημένη και με τραύματα από μαχαίρι έξω από το σπίτι της στην οδό Υψηλάντου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Αλλά και τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, η δημοσιογράφος είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο γκαράζ του σπιτιού της από έναν άγνωστο, αλλά είχε προλάβει να καλυφθεί!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: Επανεκκίνηση της δίκης μετά από διακοπή ενός μήνα – Ποιοι θα μπουν στην αίθουσα

Πριν 9 ώρες

Συνεχίζεται η πολύκροτη διαδικασία με ενστάσεις κατηγορουμένων μετά τις εργασίες διαρρύθμισης

Σοκ στην Ιόνια Οδό: Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα – Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Πριν 9 ώρες

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το ΙΧ να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδερικών

Ποια είναι η μικρή Ήρα που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του νέου κόμματος Τσίπρα

Πριν 9 ώρες

Η 10χρονη παρέδωσε την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛ.Α.Σ.»

«Απόβαση» εφορίας σε τουριστικές περιοχές με AI, tablet και drones ‑ «Θερινό σαφάρι» 50.000 ελέγχων

Πριν 9 ώρες

Στο «ραντάρ» εμπορικά καταστήματα, εστίαση, γραφεία ενοικίασης οχημάτων, παρκινγκ και τουριστικά καταλύματα.

Οι μωβ μέδουσες επέστρεψαν στις ελληνικές παραλίες: Πού εμφανίστηκαν και τι λένε οι επιστήμονες

Πριν 9 ώρες

Με πλωτά φράγματα απαντούν οι αρχές στο φαινόμενο που αναμένεται και φέτος εκτεταμένο

Στον «αέρα» η εκεχειρία: Γιατί οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις στο Ιράν και πώς αντιδρά η Τεχεράνη

Πριν 9 ώρες

Πριν από τις αμερικανικές επιθέσεις σε στόχους στο νότιο Ιράν, η Τεχεράνη δήλωσε ότι μια συμφωνία με την Ουάσινγκτον δεν ήταν στον ορίζοντα

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Χτες

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Εμφανίστηκε άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι ο Μπεν Νίνταμ – Το συγκινητικό βίντεο με AI που δείχνει πώς θα ήταν σήμερα

Χτες

Η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ δημοσίευσε βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι σήμερα, 35 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στην Κω

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Χτες

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Κόκκινος συναγερμός και παγκόσμιος τρόμος: Η Ρωσική Βουλή απειλεί να ισοπεδώσει το Κίεβο με όπλα μαζικής καταστροφής

Χτες

Ο Πρόεδρος της Δούμας προειδοποιεί με ακραία στρατιωτικά αντίποινα σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση άμαχοι πολίτες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.