E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέο βίντεο ‑ σοκ από τα βασανιστήρια του παιδιού από τον Σύρο μετανάστη στη Χίο

Εικόνες που προκαλούν οργή

Νέο βίντεο ‑ σοκ από τα βασανιστήρια του παιδιού από τον Σύρο μετανάστη στη Χίο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/12/2016 | 16:33

Το μικρό αγόρι δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο – Έρευνες από Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ για σχέσεις του δράστη με τζιχαντιστές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέες εικόνες που προκαλούν οργή έρχονται στο φως από νέο βίντεο που δείχνει το βασανισμό του τρίχρονου αγοριού στον καταυλισμό προσφύγων στην Σούδα της Χίου.

Το νέο βίντεο, που είναι άγνωστο πότε έχει καταγραφεί, δείχνει το παιδί ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι να δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Το δεύτερο αυτό σοκαριστικό βίντεο, έρχεται μετά το χθεσινό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει το παιδί να κακοποιείται από έναν άνδρα του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται, μέσα στην ντουζιέρα στον καταυλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα το βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε τη Δευτέρα, δείχνει το παιδί που ενώ βρίσκεται μέσα στην ντουζιέρα να δέχεται χτυπήματα, να πέφτει και ξανασηκώνεται έως ότου κάποιος τρίτος σταματά το βασανισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο αρμόδιος για τον καταυλισμός αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός μαζί και η οργάνωση «Χαμόγελο του παιδιού» προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία και πολύ σύντομα συνέλαβε 31χρονο Σύρο πρόσφυγα που φέρεται να είναι πατέρας του παιδιού και ο οποίος ήδη κρατείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού ερευνάται αν έχει απαγάγει το παιδί από άλλη οικογένεια Σύρων προσφύγων και χρησιμοποιούσε το βίντεο για να τους εκβιάσει. Ο ίδιος πάντως φέρεται να δηλώνει ότι η γυναίκα του είναι στην Τουρκία με ένα άλλο παιδί και με το βίντεο ήθελε να την πείσει να περάσει και αυτή στη Χίο. Πάντως μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες διερευνάται ο ισχυρισμός του δράστη δηλαδή αναζητείται η γυναίκα που υποδεικνύει ως σύζυγο του και μητέρα του παιδιού.

Επίσης διερευνώνται πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν τον συλληφθέντα οπλισμένο, σύμφωνα με τις οποίες είχε σχέσεις με την οργάνωση ISIS. Στην υπόθεση, έχουν εμπλακεί τόσο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσο και η ΕΥΠ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη: Συναγερμός για πάνω από 200 σκευάσματα

Σήμερα

Αντιβιοτικά, αντικαρκινικά και άλλα βασικά φάρμακα θέτουν σε δοκιμασία την αντοχή των συστημάτων υγείας στην Ευρώπη.

Η Τροχαία ετοιμάζει αιφνιδιαστικά αλκοτέστ το μεσημέρι στην Αττική, μετά από ανησυχητικά ευρήματα με οδηγούς!

Σήμερα

Οι πρώτες δειγματοληπτικές μετρήσεις έφεραν στο φως οδηγούς με αλκοόλ ακόμη και το μεσημέρι. Ετοιμάζονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε νευραλγικά σημεία της Αττικής – αποκαλύπτουμε το σχέδιο της Τροχαίας.

Ημαθία: Παράνομο κάμπινγκ στήθηκε μέσα στο δάσος, με φιάλες υγραερίου και αναμμένες φωτιές

Σήμερα

Η παράνομη κατασκήνωση δημιουργήθηκε τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα από το χωριό

Αγία Παρασκευή: Παρουσιάστρια κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση

Σήμερα

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του συζύγου της, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ζευγάρι «έφυγε» με διαφορά 30 ημερών

Σήμερα

Το ζευγάρι αφήνει πίσω του μία κόρη, μαθήτρια της Β` Λυκείου

Ιταλία: Τέσσερα αεροσκάφη αναποδογύρισε καταιγίδα στο αεροδρόμιο του Φόρλι ‑ Βίντεο

Σήμερα

Στην περιοχή οι ριπές των ανέμων άγγιξαν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα

Χτύπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 17χρονο Κύπριο στη Σητεία επειδή χόρεψε σούστα με μία κοπέλα σε πανηγύρι

Σήμερα

Δύο ανήλικοι, 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν για τον τραυματισμό του νεαρού, με τον έναν να παραδέχεται τη συμμετοχή του και τον άλλον να ισχυρίζεται πως προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πουλήθηκε η μπάλα από το «Χέρι του Θεού» για 2.9 εκατομμύρια ευρώ

Σήμερα

Η μπάλα με την οποία ο Ντιέγκο Μαραντόνα σκόραρε το «Χέρι του Θεού» και το «Γκολ του Αιώνα» στο Μουντιάλ του 1986 πουλήθηκε σε δημοπρασία στις ΗΠΑ

Ο Μπέσεντ ανακοινώνει «οικονομική D‑Day» για το Ιράν και τους συμμάχους του: Ποιες χώρες ίσως βρεθούν στο στόχαστρο

Σήμερα

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών προαναγγέλλει πρωτοφανή οικονομική επίθεση κατά της Τεχεράνης, που θα «βάλει το παιχνίδι στην τελική ευθεία» – Σαφές μήνυμα και στους συμμάχους της Τεχεράνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.