E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Διομήδης Σπινέλλης: Η περιπέτεια του όταν φωτογράφισε την αυτοκινητοπομπή του Τσίπρα

Τι καταγγέλει ο καθηγητής

Διομήδης Σπινέλλης: Η περιπέτεια του όταν φωτογράφισε την αυτοκινητοπομπή του Τσίπρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/12/2016 | 11:05

Μία περιπέτεια φαίνεται πως πέρασε ο πρώην γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Σταύρος Θεοδωράκης αναδημοσίευσε την καταγγελία του πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, καθηγητή Διομήδη Σπινέλλη, στη σελίδα του στο Facebook, ο οποίος επειδή φωτογράφισε την αυτοκινητοπομπή του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε αντιμέτωπος με άνδρες της Ασφάλειας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέδειξε την καταγγελία του κ. Σπινέλλη, ο οποίος δέχθηκε έλεγχο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού, διότι έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του την αυτοκινητοπομπή που περνούσε από μπροστά του.

Στην καταγγελία του ο κ. Σπινέλλης ανέφερε ότι: τρεις άνδρες με πολιτικά ζήτησαν να ψάξουν την τσάντα μου, πήραν την ταυτότητά μου και αξίωσαν επιτακτικά να δουν τις φωτογραφίες που είχε το κινητό μου τηλέφωνο και να διαγράψω τις φωτογραφίες της αυτοκινητοπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων ο κ. Σπινέλλης γράφει στο Facebook: «Χθες στις 9:20 το πρωί είδα στη διασταύρωση Χέυδεν και Πατησίων μια αξιωματικό της Τροχαίας με τρία αστέρια στις επωμίδες της να εκτελεί χρέη τροχονόμου (!) για να περάσει η αυτοκινητοπομπή του κου πρωθυπουργού. Παράλληλα πεζοί και αυτοκίνητα συνωστίζονταν στις διαβάσεις, αφού η τροχονόμος είχε κόψει την κάθετη προς την λεωφόρο Πατησίων κίνηση. Θεώρησα το θέαμα και την ώρα του συμβάντος ενδιαφέροντα.

Έβγαλα λοιπόν με το κινητό μου τηλέφωνο μερικές φωτογραφίες την ώρα που πέρναγαν σαν αστραπή τα μαύρα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες της συνοδείας. Τι το ήθελα;

Ένα λεπτό αργότερα με σταμάτησαν τρεις άνδρες με πολιτικά. Μου είπαν ότι ήταν της Ασφάλειας, δείχνοντάς μου αστραπιαία κάτι που υποθέτω πως ήταν υπηρεσιακή ταυτότητα. (Δεν με άφησαν να κρατήσω τα στοιχεία τους.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ρώτησαν τη δουλειά κάνω, μου ζήτησαν να ψάξουν την τσάντα μου, πήραν την ταυτότητά μου και αξίωσαν επιτακτικά να δουν τις φωτογραφίες που είχε το κινητό μου τηλέφωνο και να διαγράψω τις φωτογραφίες της αυτοκινητοπομπής.

Έκανα αυτά που μου ζήτησαν, μια και άφησαν να εννοηθεί ότι διαφορετικά θα ακολουθούσαν διαδικασία προσαγωγής και εγώ δεν είχα καιρό για χάσιμο.

Παρ' όλα αυτά, η διαδικασία κράτησε περίπου 20 λεπτά. Στο χρόνο αυτό ήρθαν στη διασταύρωση για να βοηθήσουν το έργο των ανδρών της Ασφάλειας άλλοι δύο ή τέσσερις δικυκλιστές της αστυνομίας, και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης με δύο (υποθέτω) αστυνομικούς πλήρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά ασχολήθηκαν μαζί μου τουλάχιστον επτά άτομα.

Την ίδια στιγμή στο πλαϊνό τετράγωνο, στο πεζοδρόμιο μπροστά στην είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχιζόταν ανενόχλητα το υπαίθριο παζάρι λαθραίων τσιγάρων και προϊόντων "μαϊμού" που δίνει στο ίδρυμα μια άθλια τριτοκοσμική εικόνα ενώ παράλληλα στερεί το χρεοκοπημένο μας κράτος από φόρους, τέλη και δασμούς».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραπλανητικές διαφημίσεις και οδοντιατρικές «θεραπείες» χαμηλού κόστους: Προειδοποίηση από την ΕΟΟ

Σήμερα

Προειδοποίηση της ΕΟΟ για τις «θεραπείες» χαμηλού κόστους και τις παραπλανητικές διαφημίσεις

Φωτιά τώρα στο Λαύριο: Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

Σήμερα

Ελλάδα - Φωτιά τώρα στο Λαύριο: Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

ΕΟΔΥ σε συναγερμό: Αναζητείται πιθανό νέο στέλεχος του ιού του Δυτικού Νείλου

Σήμερα

Η επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου.

Πλαστικός χειρουργός πρότεινε στην πρωθυπουργό της Δανίας να «φτιάξει» τη μύτη της – Η απάντησή της

Σήμερα

Η πρωθυπουργός της Δανίας αποκάλυψε τη συνομιλία με τον γιατρό που πρότεινε αισθητική παρέμβαση στη μύτη της, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Ανδρος: Πρόστιμο 700 ευρώ σε αναβάτη αλόγου για μέθη – «Μπορεί να ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά το κρατούσα πολύ κοντά»

Σήμερα

«Με κράτησαν όλη τη νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα», υποστηρίζει ο ίδιος

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών

Σήμερα

Δυστυχώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν τα κατάφερε μετά από γενναία μάχη δυο ετών

Ανατιμήσεις στη ζάχαρη έρχονται; Τι σημαίνει αυτό για την αγορά στην Ελλάδα

Σήμερα

Η ευρωπαϊκή παραγωγή σημειώνει πτώση - Ποια είναι η εικόνα στην εγχώρια αγορά

Ετοιμαστείτε Θεσσαλονικείς! Την Πέμπτη ανοίγει επίσημα το Μετρό προς Καλαμαριά ‑ Tο σχέδιο για τη συνέχεια είναι ήδη έτοιμο!

Σήμερα

Πώς αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης και ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη φάση επέκτασης

Πέθανε ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ σε ηλικία 79 ετών

Σήμερα

Ο καλλιτέχνης, τα έργα του οποίου αποπνέουν τις παλαστινιακές παραδόσεις και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού υπό την ισραηλινή κατοχή, πέθανε στο σπίτι του στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Δικηγόρος γνωστής εταιρείας απολύεται επειδή τον «έπιασαν» να φιλιέται με συνάδελφό του – Ετοιμαζόταν για επαγγελματικό άλμα

Σήμερα

Μέσα σε μία νύχτα οι δύο εργαζόμενοι έγιναν γνωστοί, όταν βίντεο που τους κατέγραφε σε προσωπικές στιγμές αναρτήθηκε χωρίς τη συναίνεσή τους

Η Νέα Υόρκη μπερδεμένη ξανά με τους «ανθρώπους‑τυφλοπόντικες» που φωτογραφήθηκαν να αναδύονται από τα φρεάτια της πόλης

Σήμερα

Τρεις άνδρες με φακούς κεφαλής εντοπίστηκαν να εξέρχονται από φρεάτιο – Οι Αρχές προειδοποιούν για τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει το υπόγειο δίκτυο

Φοιτητικά ενοίκια στην Αθήνα: 550 ευρώ για 40 τ.μ. ‑ Πού είναι φθηνότερα

Σήμερα

Η ΠΟΜΙΔΑ δίνει οδηγίες για ασφαλή μίσθωση, ενώ η επιστροφή ενοικίου φοιτητικής κατοικίας μέσω ΑΑΔΕ μπορεί να φτάσει τα 800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.