E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι καιρό θα κάνει την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα

Τι καιρό θα κάνει την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/12/2016 | 20:38

Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/2016) τοπικές βροχές ή χιονόνερο αναμένεται να σημειωθούν στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Ειδικότερα για την Κρήτη αναμένεται να χιονίσει τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά με παγετό κατά τόπους να δημιουργείται στα ηπειρωτικά κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική αναμένεται να αναπτυχθούν πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού με παροδικέ χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Για την υπόλοιπη χώρα η αναλυτική πρόγνωση της παραμονής Χριστουγέννων έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -2 έως 10 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 2 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές η χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας με βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και τα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 εως10 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ την ημέρα των Χριστουγέννων (25/12/2016) ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται στην Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και τα ανατολικά όπου βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές ενώ παγετός θα δημιουργηθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Σήμερα

Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Σήμερα

Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Σήμερα

Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Σήμερα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Πότε δεν έκανε challenge, ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, λέει ο παππούς του 22χρονου που πνίγηκε με μπέργκερ

Σήμερα

Ο 22χρονος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή - Νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στη ΜΕΘ

Φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή στον οδηγό μηχανής για το τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο

Σήμερα

Η δίκη έγινε έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό

Σήμερα

Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των playoffs και τα μονοπάτια για τα 4 τελευταία εισιτήρια της UEFA

Σήμερα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις ομάδες που θα πάρουν τα τελευταία 4 εισιτήρια της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ 2026

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.