E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δρογώσης: Μην προσπαθείτε να εξοντώσετε ηθικά τον Μαραβέγια

Σχετικά με τη συμμετοχή του Μαραβέγια στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία του δήμου Αθηναίων

Δρογώσης: Μην προσπαθείτε να εξοντώσετε ηθικά τον Μαραβέγια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταιγιστικός ήταν ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης παίρνοντας θέση στις φωνές για δήθεν σκάνδαλο με το κόστος συμμετοχής του Κωστή Μαραβέγια στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία του δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων γράφει «Αν δεν τον γουστάρετε μην προσπαθείτε να τον εξοντώσετε ηθικά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Η αμοιβή που βλέπετε έχει φόρους , και αντιστοιχεί και σε μουσικούς και σε αμοιβή της εταιρείας παραγωγής του» και συνεχίζει λέγοντας «Το τελικό ποσό που θα πάρει καθαρά είναι λίγο πάνω απο 1000 ευρώ» διευκρινίζει ο δημιουργός για την αμοιβή του Κωστή Μαραβέγια.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ακόμη μία πτυχή της δραστηριότητας του Μαραβέγια. Γράφει ο Δρογώσης: «Ο Κωστής δίνει χρήματα σε κοινωνικούς σκοπούς. Συνεχώς. Και προσφέρει και δωρεάν το όνομά του σε συναυλίες αλληλεγγύης. Και πρόσφατα μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου πρόσφεραν όλη τους την αμοιβή στο Κοινωνικό Ωδείο και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. 5000 ευρώ μάζεψε για το ωδείο και άλλα 5000 για το Ιατρείο η συναυλία του Δίεση. Αυτά δεν τα μαθαίνετε. Ή δε σας νοιάζουν . Νεκρόφιλοι κανίβαλοι της δημοσιογραφίας τραβάτε να γλείψετε τους σκυλάδες με τα πούρα και αφήστε το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι ήσυχο».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Στάθη Δρογώση υπέρ του Κωστή Μαραβέγια έχει ως εξής:

Η επίθεση στον Κωστή Μαραβέγια από ανίδεους δημοσιογράφους και χαιρέκακα τρολς του φβ είναι εξοργιστική. Ο Κωστής είναι πετυχημένος με sold out παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Χειμώνα καλοκαίρι. Είναι στα καλύτερά του χρόνια δημιουργικός και αφοσιωμένος στην τέχνη του. Καταλαβαίνω ότι μουσικά δε γίνεται να αρέσει σε όλους. Το ίδιο ισχύει και για τη φωνή του , την παρουσία του στη σκηνή . Όμως κάντε κριτική δίσκων ή συναυλιών. Αν δεν τον γουστάρετε μην προσπαθείτε να τον εξοντώσετε ηθικά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Η αμοιβή που βλέπετε έχει φόρους , και αντιστοιχεί και σε μουσικούς και σε αμοιβή της εταιρείας παραγωγής του. Το τελικό ποσό που θα πάρει καθαρά είναι λίγο πάνω απο 1000 ευρώ. Και δεν αυτοπροτάθηκε. Ο ΟΠΑΝΔΑ ( στον οποίο είμαι σύμβουλος εκλεγμένος από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας) του έκανε πρόταση. Θα παίξει μαζί με την big band του δήμου. Και τον ενορχηστρωτή για τα τραγούδια του θα τον πληρώσει ο ίδιος. Πηγαίνετε στα μπουζούκια με τις Πάολες που εκθειάζετε εδώ μέσα να δείτε μεροκάματα. Ρωτήστε για ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς πόσα παίρνουν στα σκυλάδικα που ξανανακαλύψατε τελευταία και μας τα μοστράρετε ως τέχνη. Υπάρχει κι ένα όριο στον κανιβαλισμό. Χτες βρίζατε την Κούνεβα. Είστε η ντροπή της δημοσιογραφίας.

Και κάτι ακόμα. Κριτική για τις εκδηλώσεις έκανα κι εγώ. Μίλησα για τη διαδικασία , για την ανάγκη διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού κλπ. Εκεί είναι η ουσία κι όχι στο πόσα παίρνει ο Κωστής. Ο οποίος έντιμα έκανε ξεχωριστό συμφωνητικό και δεν κρύφτηκε μέσα σε αμοιβές σκηνοθετών , μακιγιέζ και άντε μην ανοίξω το στόμα μου. Αλλά είναι εύκολο να βρίζεις τον Μαραβέγια . Είναι και της μόδας. Α και κάτι άλλο. Είναι προσωπικό και θα το γράψω και ας είχα συμφωνήσει με τον Κωστή να μην το πω. Ο Κωστής δίνει χρήματα σε κοινωνικούς σκοπούς. Συνεχώς. Και προσφέρει και δωρεάν το όνομά του σε συναυλίες αλληλεγγύης. Και πρόσφατα μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου πρόσφεραν όλη τους την αμοιβή στο Κοινωνικό Ωδείο και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. 5000 ευρώ μάζεψε για το ωδείο και άλλα 5000 για το Ιατρείο η συναυλία του Δίεση. Αυτά δεν τα μαθαίνετε. Ή δε σας νοιάζουν . Νεκρόφιλοι κανίβαλοι της δημοσιογραφίας τραβάτε να γλείψετε τους σκυλάδες με τα πούρα και αφήστε το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι ήσυχο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτός είναι ο λόγος που η Phoebe και ο Joey δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Χτες

Μια ακόμα αποκάλυψη για τη σειρά που τελείωσε πριν από 15 χρόνια

Κορυφαίοι σκηνοθέτες που ήταν σκληροί και βίαιοι με τους συνεργάτες τους

Πριν 4 μέρες

Όλοι οι ηθοποιοί έχουν να πουν κάτι... κακό για αυτούς

Το πιο διάσημο ροκ τραγούδι που γράφτηκε μέσα σε 5 λεπτά και το τραγουδάμε όλοι

Αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ύμνους της ροκ της δεκαετίας του 1980

Το εναλλακτικό τέλος στον «Τιτανικό» που λίγοι έχουν δει

Πριν 1 εβδομάδα

Μήπως θα το προτιμούσατε;

5 ταινίες που δεν ήξερες πως βασίστηκαν σε πραγματικές ιστορίες

Πριν 1 εβδομάδα

Σενάρια... πραγματικής ζωής

5 βιβλία να διαβάσεις στις διακοπές σου

Πριν 1 εβδομάδα

Γιατί καλοκαίρι σημαίνει διάβασμα

Το άλμπουμ της Madonna που ακούγεται πιο φρέσκο το 2025 απ’ ό,τι το 1998

Η Madonna τα είπε όλα το 1998 – και τώρα τη δικαιώνει η εποχή

Tέλος για το «And Just Like That...»: Το συγκινητικό «αντίο» και τα χαμηλά νούμερα της 3ης σεζόν

Πριν 2 εβδομάδες

Το «And Just Like That» έκανε πρεμιέρα το 2021, στο HBO Max

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.