E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έρχεται το πρώτο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας

Aναμένεται να προκαλέσει ισχυρές ανακατατάξεις στον εμπορικό χάρτη

Έρχεται το πρώτο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/3/2017 | 18:23

Το πρώτο outlet εμπορικό κέντρο έρχεται στο κέντρο της Αθήνας, μία τάση που έχει μεγάλη απήχηση στις χώρες του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επένδυση αφορά το εμπορικό ακίνητο Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού, εκεί όπου σήμερα στεγάζεται μεταξύ άλλων το Μουσείο Αυτοκινήτου.

Όπως δηλώνει στο insider.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Νικηφόρος Χαραγκιώνης η επένδυση στο εμπορικό κέντρο προχωράει με ταχείς ρυθμούς και μέχρι το προσεχή φθινόπωρο, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό.

Σύμφωνα με τον κ. Χαραγκιώνη, ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλες αλυσίδες για την μίσθωση του χώρου ο οποίος θα είναι 8.000 τετραγωνικά μέτρα και θα φιλοξενεί περί τα 50 καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, έχει καλή συγκοινωνιακή πρόσβαση, βρίσκεται στα όρια του δακτυλίου και διαθέτει και έξι υπόγεια επίπεδα parking όπου μπορούν να σταθμεύσουν 800 αυτοκίνητα.», όπως αναφέρει.

Ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη επένδυση που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τα υπόλοιπα εκπτωτικά εμπορικά κέντρα βρίσκονται στις παρυφές του αστικού ιστού.

«Τα εκπτωτικά κέντρα στο κέντρο της πόλης, είναι μία τάση που συνεχώς κερδίζει την προτίμηση των καταναλωτών σε πολλές χώρες του εξωτερικού και κυρίως στην Αμερική με τον τζίρο να καταγράφει συνεχής άνοδο», αναφέρει ο κ. Χαραγκιώνης στο insider.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση για την μετατροπή του εμπορικού κέντρου Capitol σε εκπτωτικό χωριό, βασίστηκε σε δύο παραδοχές: η αγορά των δομημένων εμπορικών χώρων πάει πολύ καλύτερα από τις λεγόμενες «εμπορικές πιάτσες» και το δεύτερο, είναι το μεγάλο ενδιαφέρον των εμπορικών αλυσίδων καθώς τους δίνει την δυνατότητα να «ξεστοκάρουν».

Εκτός από το νέο εκπτωτικό χωριό, ο Όμιλος Χαραγκιώνης, βρίσκεται σε διαδικασία αξιοποίησης και των υπολοίπων ακινήτων που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του, μελετώντας διάφορες επενδυτικές προτάσεις.

Η δημιουργία πάντως του πρώτου εμπορικού εκπτωτικού χωριού , αναμένεται να προκαλέσει ισχυρές ανακατατάξεις στον εμπορικό χάρτη του κέντρου καθώς θα προκαλέσει μεγάλες πιέσεις στους ισχυρούς παίκτες της αγοράς.

Όσον αφορά το ποιοι τομείς του real estate έχουν προοπτικές ανάπτυξης στη χώρα μας, ο κ. Χαραγκιώνης υποστηρίζει ότι και ο τομέας του retail όσο και των γραφειακών χώρων έχουν δυναμική, αρκεί να είναι υψηλών προδιαγραφών και προβολής. Εξίσου σημαντικές είναι και οι προοπτικές των τουριστικών ακινήτων και των φοιτητικών εστιών.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός: Το story της γυναίκας του Πίτερς μετά τον αποκλεισμό του από τη δωδεκάδα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Σήμερα

Η Μάντισον Γκρου ανέβασε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αμερικανού με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Προσωρινή διακοπή στο εργοστάσιο της Βιολάντα στην Αγία Κυριακή, με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σήμερα

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της Ε.Ε. Τρικάλων-Καρδίτσας, στην τοπική κοινότητα Αγίας Κυριακής του δήμου Τρικκαίων, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Σπάνιο φαινόμενο: Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε πάνω από τη Ραφήνα ‑ Βίντεο

Σήμερα

Το ασυνήθιστο θέαμα έκανε την εμφάνισή του λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι, σε μικρή απόσταση από την είσοδο του λιμανιού

Κυψέλη: Καταγγελία για βιασμό 25χρονης γυναίκας ΑμεΑ από άνδρα που βοηθούσε τη μητέρα με τα ψώνια

Σήμερα

Σοκαριστικό περιστατικό βιασμού μίας 25χρονης γυναίκας με αναπηρία σημειώθηκε στην Κυψέλη

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τέσσερις τραυματίες

Σήμερα

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη

Νεκρή 27χρονη Βραζιλιάνα influencer μετά από επιπλοκές αισθητικής επέμβασης

Σήμερα

Η Μπιάνκα Ντίας υπέστη πνευμονική εμβολή και δύο επιληπτικές κρίσεις κατά την ανάρρωση στο σπίτι της κοντά στο Σάο Πάολο

«Βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ να καταλάβει όλη τη Μέση Ανατολή, λέει ο Αμερικανός πρέσβης στην περιοχή

Σήμερα

«Θα ήταν μια χαρά αν έπαιρνε όλα τα εδάφη» είπε ο Μάικ Χάκαμπι σε συνέντευξη, υπερασπιζόμενος τις ενέργειες του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.