E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έπιασε το στήθοs toplεss γυναίκας και τις έφαγε για τα καλά

Πήρε ένα καλό μάθημα, για να μην απλώσει ξανά του χέρια όπου θέλει

Έπιασε το στήθοs toplεss γυναίκας και τις έφαγε για τα καλά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/1/2018 | 14:36

Σε βίντεο καταγράφηκε ένα περιστατικό παρενόχλησης, αλλά και η αντίδραση της νεαρής κοπέλας, που σημειώθηκε σε φεστιβάλ στη Νέα Ζηλανδία. Μάλιστα, η γυναίκα μίλησε στη συνέχεια σε μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν τόπλες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 20χρονη Madeline Anello-Kitzmiller είχε καλύψει τα γυμνά στήθη της με γκλίτερ και φορούσε μια κοντή φούστα, όταν ένας άντρας στο φεστιβάλ θεώρησε μάλλον… αστείο να της πιάσει το στήθος.

Η νεαρή γυναίκα, που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε να περπατά με μια φίλη της, όταν ένας άντρας πηγαίνει από πίσω της και της πιάνει το στήθος. Αμέσως οι δύο φίλες κάνουν αναστροφή, βρίσκουν τον άντρα και ξεκινούν την… επίθεση. Αρχικά του πετούν ένα αναψυκτικό στο πρόσωπο και στη συνέχεια αρχίζουν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις όσον αφορά το ντύσιμό της αλλά και την επίθεση. «Υπερασπίζομαι τις ενέργειές μου και ελπίζω ότι έχω εμπνεύσει γυναίκες να νιώθουν άνετα με το σώμα τους, ανεξάρτητα από το πώς είναι, και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους όταν κάποιος τους λέει κάτι άλλο ή προσπαθεί να σου αρνηθεί το δικαίωμα να προστατεύεις το ίδιο σου το σώμα», δήλωσε στη Daily Mail Australia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου έπιασε το στήθος, τον χτύπησα. Είχε μαζευτεί πολύς θυμός από όλη την παρενόχληση στη διάρκεια της ημέρας. Αυτό συμβαίνει παντού, όχι μόνο στη Νέα Ζηλανδία», συνέχισε η 20χρονη.

Η ίδια και η φίλη της είχαν ζωγραφίσει τα στήθη τους και δηλώνει εξοργισμένη και αηδιασμένη που οι άνθρωπο θεώρησαν την εμφάνισή τους ως «πρόσκληση» για παρενόχληση. «Στην τελική, όλοι γεννιόμαστε γυμνοί. Το σώμα του καθενός είναι δικό του και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε αγγίζει χωρίς τη συναίνεσή σου, ανεξαρτήτως από το τι φοράς ή δεν φοράς».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.