E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

8 στους 10 Έλληνες θέλουν να... μεγαλώσουν το μόριό τους

Η σύγκριση είναι η πανωλεθρία του άνδρα λένε οι επιστήμονες

8 στους 10 Έλληνες θέλουν να... μεγαλώσουν το μόριό τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/1/2018 | 13:49

Οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερο πέος σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Εξάλλου, το μέγθος του ανδρικού μορίου ειναι και μεταξύ των δημοφιλέστερων αναζητήσεων στην Google.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν κάνετε μια επιφανειακή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, θα δείτε πως τα πιο δημοφιλή ιστολόγια είναι αυτά που υπόσχονται περισσότερο σεξ και μεγαλύτερο φαλλό», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος - ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology.

«Στην έρευνα που κάναμε σε δείγμα 1.000 ανδρών, στην ερώτηση αν οι άνδρες είναι ευχαριστημένοι με το μέγεθος του πέους τους, έκπληκτοι είδαμε ότι οι οκτώ στους δέκα απάντησαν όχι. Στην, δε, ερώτηση αν θα έπαιρναν ένα χάπι που θα το μεγάλωνε χωρίς κίνδυνο, αν υπήρχε, όλοι είπαν απερίφραστα και χωρίς δισταγμό ναι».

Ανάλογα στοιχεία υπάρχουν σε πολλές χώρες. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα σε επεμβάσεις για μεγέθυνση πέους και ακολουθεί η Αγγλία, σύμφωνα με στοιχεία από έρευνα της εφημερίδας Guardian.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ελλάδα η επέμβαση μεγέθυνσης πέους ξεκίνησε το 1990 και υπάρχουν, πλέον, αρκετά στοιχεία για την ανάλυση των παραμέτρων εκείνων, οι οποίες οδηγούν τους άνδρες σε αναζήτηση πληροφοριών για τη συγκεκριμένη επέμβαση.

«Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, δυστυχώς μαγικά χάπια και κρέμες, που να μεγαλώνουν τον ανδρικό φαλλό, δεν υπάρχουν. Ως μόνη, ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα, παραμένει ακόμη μια μικρή χειρουργική επέμβαση, που έχει διάφορες ονομασίες, επιμήκυνση, πάχυνση, φαλλοπλαστική, πεομεγέθυνση. Διεθνώς είναι γνωστή ως penis enlargement. Η τεχνική γίνεται με μια μικρή τομή στη βάση του πέους, με εκτομή του λεγόμενου πεοηβικού συνδέσμου και πάχυνση, ταυτόχρονα με λιπογλυπτική (έγχυση λίπους υποδόρια). Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου 40 λεπτά και η νοσηλεία απαιτεί μισή μέρα το πολύ. Η εμπειρία από τη χώρα μας και από το εξωτερικό έχει δείξει ότι η μέθοδος είναι ασφαλής, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Ο άνδρας μπορεί να πάει σπίτι του μετά και την επόμενη μέρα στη δουλειά του, μπορεί ακόμη και να ταξιδέψει την ίδια μέρα σε άλλη χώρα», εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, προβλήματα υπάρχουν μόνο στις διαφορές των προσδοκιών – «ευσεβών πόθων», σε σχέση με τους αριθμούς. Δηλαδή, το ένα εκατοστό αύξηση σε μήκος, μπορεί να δώσει 10% αύξηση, που είναι πολύ σημαντικό, έστω και αν το ένα ακούγεται λίγο.

«Για να γίνει κατανοητό, προσθέστε στο δάκτυλό σας 1 εκατοστό μήκος και θα δείτε πόσο μεγαλύτερο φαίνεται το πέος σε χάλαση. Αν έχει μέσο όρο 7 εκατοστά μήκος και προσθέσετε δύο ή τρία εκατοστά μήκους και πάχους, το πέος σε όγκο φαίνεται διπλάσιο στο τέλος, έως και τερατώδες σε όγκο», περιγράφει ο επιστημονικός συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Χρήστος Φλιάτουρας, ο οποίος επεξεργάστηκε τα στοιχεία της έρευνας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτευμένοι 26 χρονιά μετά, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ‑ Τρυφερές εικόνες από την Ιταλία

Σήμερα

Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά σε οικογενειακό γεύμα

Αρης Μουγκοπέτρος: «Μέσα στο ασθενοφόρο έταξα στην Παναγία πως, αν ζήσω, θα ....»

Σήμερα

«1333. Θέλω να σκεφτείτε τι σηµαίνουν αυτοί οι αριθµοί για µένα. Πριν από αυτούς τους αριθµούς ήµουν ένας άλλος Αρης»

Σβήγκος ‑ Καλογεροπούλου: «Ηλιοβασιλέματα και όνειρα» στη Σαντορίνη ‑ Ποζάρουν αγκαλιά

Σήμερα

Στην ανάρτηση της Γιολάντας Καλογεροπούλου φαίνεται και η κόρη της

Ξεσηκώνει τα πλήθη με μαγιό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ‑ «Το να ποζάρω είναι η φυσική μου συνήθεια»

Σήμερα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κοινοποίησε εικόνες της από την παραλία

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και κουλιακούς‑«φέτες» και στέλνει μήνυμα όλο νόημα

Σήμερα

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού»

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σήμερα

Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Σήμερα

Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.