E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι Warhaus για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για δυο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Warhaus για πρώτη φορά στην Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/1/2018 | 13:11

«Νόθο παιδί των Nick Cave, Tom Waits και Leonard Cohen»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το απόλυτο soundtrack για μια σειρά σαν το Peaky Blinders»

«Ένας τρόπος για να εθιστείς χωρίς ποτά, τσιγάρα ή ουσίες»

Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που φιλόμουσοι χρησιμοποίησαν για να υποδεχτούν τη μουσική των Warhaus, του σχεδόν solo project από το Βέλγιο που δημιούργησε ο Maarten Devoldere. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν το όνομα αυτό σας είναι κάπως γνωστό, ο Devoldere δεν είναι καινούργιος στα μουσικά πράγματα της Ευρώπης. Το 2004 σχημάτισε τους Balthazar. Μαζί τους κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, οργώνοντας παράλληλα τα stages της Ευρώπης και της Αμερικής. Αρχές του 2016, ο αεικίνητος μουσικός αποφάσισε να ξεγυμνωθεί τελείως καλλιτεχνικά και να αφοσιωθεί σ' έναν ήχο πιο προσωπικό και εύθραυστο, έχοντας στο πλευρό του και την Sylvie Kreush, πρώην τραγουδίστρια των Soldier's Heart.

Το αποτέλεσμα , ένα πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο παρμένο από μυθιστόρημα και νουάρ, μυστηριακή αισθητική. Ένα άλμπουμ για τον έρωτα. Ο τίτλος του: We Fucked A Flame Into Being. Η πρώτη σύλληψη του άλμπουμ έγινε σε ένα παλιό ρυμούλκο με το όνομα Warhaus, από το οποίο πήρε το όνομά του και το project.

Η υποδοχή του άλμπουμ ήταν θερμή. Τραγούδια όπως το The Good Lie, το Machinery ή το I'm Not Him κατέκλυσαν δικαίως τα τοπικά εναλλακτικά ραδιόφωνα. Και κάπως έτσι, έναν μόλις χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε και το δεύτερο, ομώνυμο άλμπουμ των Warhaus. Σε αυτό το άλμπουμ ο Devoldere ακoλουθεί την επιτυχημένη συνταγή του πρώτου άλμπουμ χαρίζοντας στον ακροατή μία δεκάδα από ατμοσφαιρικά, jazzy dark pop κομμάτια. Την ίδια στιγμή, οι μουσικοί του σχήματος κάνουν το πρώτο τους sold-out live στο Λονδίνο και εμφανίζονται σε άλλες μεγάλες πόλεις ανά την Ευρώπη.

Μέσα στην καρδιά αυτής της παραγωγικής περιόδου, οι Warhaus θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθηνα , Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στο Gagarin 205 Live Stage και το Σάββατο 21 Απριλίου στον πολυχώρο WE.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτός είναι ο λόγος που η Phoebe και ο Joey δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Σήμερα

Μια ακόμα αποκάλυψη για τη σειρά που τελείωσε πριν από 15 χρόνια

Κορυφαίοι σκηνοθέτες που ήταν σκληροί και βίαιοι με τους συνεργάτες τους

Πριν 3 μέρες

Όλοι οι ηθοποιοί έχουν να πουν κάτι... κακό για αυτούς

Το πιο διάσημο ροκ τραγούδι που γράφτηκε μέσα σε 5 λεπτά και το τραγουδάμε όλοι

Πριν 6 μέρες

Αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ύμνους της ροκ της δεκαετίας του 1980

5 ταινίες που δεν ήξερες πως βασίστηκαν σε πραγματικές ιστορίες

Πριν 1 εβδομάδα

Σενάρια... πραγματικής ζωής

5 βιβλία να διαβάσεις στις διακοπές σου

Πριν 1 εβδομάδα

Γιατί καλοκαίρι σημαίνει διάβασμα

Το άλμπουμ της Madonna που ακούγεται πιο φρέσκο το 2025 απ’ ό,τι το 1998

Πριν 1 εβδομάδα

Η Madonna τα είπε όλα το 1998 – και τώρα τη δικαιώνει η εποχή

Tέλος για το «And Just Like That...»: Το συγκινητικό «αντίο» και τα χαμηλά νούμερα της 3ης σεζόν

Πριν 2 εβδομάδες

Το «And Just Like That» έκανε πρεμιέρα το 2021, στο HBO Max

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.