E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεσης της 44χρονης Ειρήνης

Τα 100.000 ευρώ, το κινητό που χάθηκε, και το δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεσης της 44χρονης Ειρήνης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/1/2018 | 09:12

Ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου, όπως εκείνος υποστηρίζει κάνει λόγο για δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και όχι αυτοκτονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας ο ιδιωτικός ερευνητής αποκαλύπτει πως εδώ και λίγα 24ωρα έχει δώσει στις αστυνομικές αρχές γραπτό μήνυμα που του ήρθε από άγνωστο άτομο, στο κινητό του τηλέφωνο σύμφωνα με το οποίο, η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας για οικονομικούς λόγους.
«Έλαβα ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό μου το οποίο έλεγε ότι τη γυναίκα τη σκότωσαν δυο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα ξένης καταγωγής. Αυτό το μήνυμα εγώ το έχω ήδη στείλει στην ασφάλεια» είπε ο κ. Σπύρου και πρόσθεσε:

«Η περίπτωση της Ειρήνης είναι καθαρά δολοφονία. Είναι δολοφονία σε πανικό. Τη γυναίκα τη σκότωσαν κάπου στην περιοχή, και ύστερα από ώρες την μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια της στο πρόσωπό της. Είχαν καεί λίγο τα μαλλιά της και λίγο τα χέρια της».

Ο κ. Κώστας Σπύρου υποστηρίζει επίσης ότι η δολοφονία της Ειρήνης έγινε για οικονομικούς λόγους αφού στους Τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος εμφανίζεται, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, τραπεζική κίνηση ύψους 100.000 ευρώ, πράγμα όμως που μένει να αποδειχθεί. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Σπύρου, τα χρήματα αυτά φέρεται να είχε δανείσει η Ειρήνη Λαγούδη στον φίλο της γιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, κ. Βασίλης Ταουξής υποστηρίζει την εκδοχή του εγκλήματος και όχι της αυτοκτονίας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στην κατοχή του. Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος είπε: «Δεν υπάρχει αυτοκτονία με τέτοια στοιχεία όπου η αυτοκτονούσα έχει φροντίσει να εξαφανίσει το κινητό της τηλέφωνο. Είναι παραπάνω από προφανές για αστυνομικές αρχές, για δικαστικές αρχές, για τη νομική κοινότητα και για τους ερευνητές δικαστικών υποθέσεων ότι η απουσία – απώλεια του κινητού τηλεφώνου της νεκρής σηματοδοτεί ανθρώπινη κακόβουλη ενέργεια που ήθελαν δια αυτού του τρόπου να αποκλείσουν τη δυνατότητα της έρευνας και της γνώσης, ποιες ήταν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις τελευταίες ώρες της ζωής της, που ενδεχομένως αυτό να οδηγήσει αναντίρρητα και αναντίλεκτα στα ίχνη του ή των δολοφόνων».

Επίσης ο κ. Ταουξής σε δηλώσεις του, εξήγησε ότι: «Εγώ και οι συνεργάτες μου αναλάβαμε την εκπροσώπηση της οικογένειας Λαγούδη. Με σεβασμό στη μνήμη της αποβιωσάσης, με μεγάλη προσοχή εγώ, οι συνεργάτες δικηγόροι του γραφείου μου, αλλά και οι τεχνικοί σύμβουλοι που συνεργάζονται μαζί μας, θα ερευνήσουμε σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε πτυχή της υπόθεσης προκειμένου να ρίξουμε άπλετο φως. Η οικογένεια της αείμνηστης Ειρήνης δικαιούται να μάθει την αλήθεια, όπως επίσης η ψυχή της για να ησυχάσει θα πρέπει να δικαιωθεί και να βρεθούν οι ένοχοι της διαφαινομένης δολοφονίας της. Τα συστατικά στοιχεία της υπόθεσης, το modus operandi, η χειροτεχνία και ο καμβάς της υπόθεσης οδηγούν όλους τους γνωρίζοντες και επαΐοντες μόνο σε ένα λογικό συμπέρασμα: Φόνος».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τοποθετήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Πότε θα φωταγωγηθεί

Σήμερα

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί το Σύνταγμα και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Ο Καρέτσας ανανέωσε με την Γκενκ μέχρι το 2029

Σήμερα

Οι «μνηστήρες» του Έλληνα άσου πλέον θα χρειαστεί να δαπανήσουν ακόμα μεγαλύτερο ποσό για να τον κάνουν δικό τους

Ένοπλοι απήγαγαν 52 μαθητές από καθολικό σχολείο στη Νιγηρία

Σήμερα

Οι επιθέσεις έχουν φέρει στο προσκήνιο την έλλειψη ασφάλειας στη χώρα

ΑΧΕΠΑ: Με οξεία ηπατική ανεπάρκεια ζευγάρι που έφαγε μανιτάρια

Σήμερα

Πάει στη Ρώμη για μεταμόσχευση η γυναίκα, θα μεταφερθεί και ο άνδρας

Νεκρό 13χρονο κοριτσάκι σε σχολείο στον Πειραιά: Πνίγηκε με την τροφή του

Σήμερα

Αρχικά το παιδί προσπάθησαν να σώσουν με ΚΑΡΠΑ οι επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

«Είναι ένας μελλοντικός βιαστής», έλεγε η δασκάλα στο Λουτράκι για τον 6χρονο μαθητή που την ακούμπησε

Σήμερα

«Η μητέρα ήταν πολύ σοκαρισμένη και μάλιστα έκλαιγε και ήθελε οπωσδήποτε να προβεί σε μήνυση»

Δεν θα παίρνει μπρος το αυτοκίνητο χωρίς αλκοτέστ και δεν θα ξεκινά η μηχανή αν δεν φορά ο οδηγός κράνος

Σήμερα

Ποια είναι τα νέα μέτρα για την οδική ασφάλεια που σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση από τους πρώτους μήνες του 2026

Βορίζια: Στα δικαστήρια Ηρακλείου για να απολογηθεί ο αδελφός της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη

Σήμερα

Πρόκειται για τον όγδοο συλληφθέντα για την υπόθεση και πατέρα των τεσσάρων προφυλακισμένων αδερφών

ΝΒΑ: Έλειπε ο Αντετοκούνμπο και... χόρευαν οι Σίξερς

Σήμερα

Ηττα με 114-123 στην παράταση για τους Μπακς -

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Συγκίνηση κατά την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της εθνικής σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.