E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μεγαλοοικονόμου: Αποφάσισα μόνη μου, είμαι ταύρος στο ζώδιο

«Έφυγα γιατί ο Λεβέντης έκανε αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του»

Μεγαλοοικονόμου: Αποφάσισα μόνη μου, είμαι ταύρος στο ζώδιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/1/2018 | 12:47

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο να της γίνει πρόταση για θέση στην κυβέρνηση ή για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 η ανεξάρτητη βουλευτής συνεργαζόμενη με το κυβερνών κόμμα, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν μου γίνει πρόταση για την κυβέρνηση και θεωρήσω ότι μπορώ να βοηθήσω τους συμπολίτες θα το δεχθώ» είπε χαρακτηριστικά αν και η ίδια υποστήριξε ότι δεν έβαλε κάποια προϋπόθεση για να στείλει την επιστολή με την οποία εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής υποστήριξε, επίσης, ότι δεν υπήρξε κάποια προσυνοεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η απόφαση μου ήταν χθεσινοβραδυνή. Έγραψα την επιστολή και την κατέθεσα αμέσως μετά την ψήφιση. Άκουσα για την επιστολή του πρωθυπουργού όσο ήμουν στο εντευκτήριο».

Όσο για τη στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα είπε ότι «είμαι συνεργαζόμενη και εξακολουθώ να έχω το δικαίωμα να σκέπτομαι, να μελετώ και αν κάτι είναι σωστό να το ψηφίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν έθεσα καμία προϋπόθεση. Θεώρησα ότι αυτό έπρεπε να πράξω τη δεδομένη στιγμή που γίνονται καλά τα πράγματα. Όταν γίνουν εκλογές το 2019 και μου γίνει πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ναι θα είμαι υποψήφια» πρόσθεσε.

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι εκτός από τον Δημήτρη Βίτσα, τη συνεχάρη και την ασπάστηκε και η Εύη Καρακώστα.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου υποστήριξε ακόμα ότι «μου είχαν γίνει προτάσεις και από άλλα μεγάλα κόμματα - πριν από μια εβδομάδα βρισκόμουν σε μια εκδήλωση Κρητών που ο πρόεδρος μου πρότεινε να κάνουμε πολιτικό γάμο με τη Νέα Δημοκρατία - μου έχει γίνει πρόταση και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και από γνωστούς που με είχαν καλέσει να πάω στην εκλογή που γινόταν αλλά δεν πήγα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι άτομο που αποφασίζω μόνη μου και δεν επηρεάζομαι από κανέναν. Καλώς ή κακώς είμαι Ταύρος στο ζώδιο. Δέχομαι τα σπαθάκια σαν τον ταύρο και στο τέλος χάνει ο ταυρομάχος» κατέληξε με μια παρομοίωση η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

«Έφυγα γιατί ο Λεβέντης έκανε αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του»
«Ναι, θα κατέβω με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αν μου γίνει πρόταση», δηλώνει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ και ξεκαθαρίζει τους λόγους που την οδήγησαν να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη αλλά και για τη θετική ψήφο της στο πολυνομοσχέδιο. Τι λέει για τον Βασίλη Λεβέντη και ποιες ήταν οι επιλογές του με τις οποίες διαφώνησε και θεωρεί ότι έκαναν κακό στο κόμμα.

«Ήταν προσωπική μου απόφαση την οποία σκέφτηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό» αναφέρει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ενώ για τη θετική της ψήφο εξήγησε ότι υπήρξαν πάρα πολύ θετικά μέτρα, όπως αυτό για το κτηματολόγιο.

Για τον Βασίλη Λεβέντη εξήγησε ότι τον σέβεται και τον εκτιμά και δήλωσε πως «Με την Ένωση Κεντρώων δεν διαφώνησα πολιτικά αλλά με τις επιλογές του διότι έκανε κακό στο κόμμα η επιλογή του να κάνει αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Σήμερα

Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

Σήμερα

Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

Σήμερα

Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.