E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στους διεθνώς δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς έξι ελληνικοί

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι

Στους διεθνώς δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς έξι ελληνικοί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελλάδα, θάλασσα, ήλιος. Κι όμως, η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό. Αν και δεν φημίζεται, έχει μερικά από τα καλύτερα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς.

Οι δημοφιλέστεροι χειμερινοί προορισμοί διεθνώς

Την πλειοψηφία των θέσεων, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν καταλάβει αυστριακοί και ελβετικοί προορισμοί. Αξιοσημείωτη, όμως, είναι και η ύπαρξη αρκετών ελληνικών προορισμών μεταξύ των 50 δημοφιλέστερων χειμερινών, οι οποίο είναι ιδανικοί για σκι. Η κατάταξη περιέχει προορισμούς που είτε διαθέτουν χιονοδρομικό κέντρο, είτε βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από ένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, την πρώτη θέση της κατάταξης κατέλαβε η αυστριακή πόλη Tux-Hintertux, με 91,16 βαθμούς, ακολουθούμενη από την πόλη Samnaun Dorf της Ελβετίας, με 90,56. Η τρίτη θέση ανήκει στις ΗΠΑ με το Beaver Creek, που έχει βαθμολογία 90,13. Η τέταρτη και η πέμπτη θέση ανήκουν στο ιταλικό St. Urlich και στην αυστριακή πόλη Wagrain αντίστοιχα. Στην έκτη θέση κάνει την εμφάνισή της η πρώτη ελληνική πόλη, το Μέτσοβο, το οποίο έχει μέση βαθμολογία 89,23. Αυτό το ποσοστό δημοτικότητας είναι αρκετά υψηλό ώστε να τοποθετήσει το Μέτσοβο μεταξύ των κορυφαίων 10 χειμερινών προορισμών που ενδείκνυνται για σκι διεθνώς.

Οι ελληνικοί προορισμοί

Πέραν του Μετσόβου, υπήρξαν και άλλοι ελληνικοί προορισμοί οι οποίοι βρέθηκαν μεταξύ των 50 δημοφιλέστερων χειμερινών παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, η Καστοριά αποτελεί τη δεύτερη ελληνική πόλη της κατάταξης, καταλαμβάνοντας την 29η θέση, με ποσοστό δημοτικότητας 85,75. Ελάχιστα πιο χαμηλά, στην 31η και 32η θέση, συναντώνται τα Ιωάννινα και η Έδεσσα. Οι τελευταίοι δύο ελληνικοί προορισμοί από τους συνολικά έξι που εμφανίστηκαν στην κατάταξη είναι το Καρπενήσι, που κατέλαβε την 40ή θέση με 84,90 και η Πορταριά στην 43η θέση με 84,83.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 15 δημοφιλέστεροι χειμερινοί προορισμοί διεθνώς, βάσει της δημοτικότητάς τους στο Τrivago:

Για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κατάταξης συμπεριλήφθηκαν οι προορισμοί με 40 τουλάχιστον ξενοδοχεία και, αντίστοιχα, τα ξενοδοχεία εκείνα που είχαν το λιγότερο 20 reviews το καθένα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Σήμερα

Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Χτες

Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Χτες

Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Χτες

Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Προχτές

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Cocktail trends για το 2024

Πριν 3 μέρες

Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.