E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Forest Swords (UK) & guests, live στο six d.o.g.s

Ο Forest Swords επιστρέφει με νέο δίσκο για μία ακόμα μυσταγωγική συναυλία

Forest Swords (UK) & guests, live στο six d.o.g.s
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6, Tηλέφωνο: 2103210510
http://www.sixdogs.gr
Ημερομηνία: 27/10/2017
ΟΚΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ωρα προσέλευσης: 21:00

από 13 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Οι συναυλίες του Matthew Barnes ή αλλιώς Forest Swords αποτελούν βιωματική εμπειρία, ένα οπτικοακουστικό σόου που προκαλεί όλες τις αισθήσεις, σε προσγειώνει και παράλληλα σε ταξιδεύει. Στη μουσική του μπορείς να αισθανθείς ακόμα και τον τόπο που μεγάλωσε, το Wirral της Αγγλίας. Οι ήχοι του άλλοτε απόκοσμοι και άλλοτε ονειρικοί, στοιχειώνουν και μαγεύουν τον ακροατή με τις συνεχείς εναλλαγές, τις λούπες, τα drone και τα R&B στοιχεία χωρίς, όμως, να χάνεται η αίσθηση της ροής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σκοτεινές ηλεκτρονικές μελωδίες των ατμοσφαιρικών EP Dagger Paths (2010) και Fjree Feather (2011) προετοιμάζουν το έδαφος για το ντεμπούτο άλμπουμ του Engravings που κυκλοφορεί το 2013 και λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές. Τα κομμάτια «Thor’s Stone» και «The Weight of Gold» ξεχωρίζουν και οπτικοποιούνται με μοναδικό τρόπο προσφέροντάς μας δύο αριστουργηματικά βίντεο κλιπ–ωδή στο ανθρώπινο σώμα, την ανθρώπινη ύπαρξη και το περιβάλλον μας? αστικό και μη.

Ο Forest Swords αλλάζει και εξελίσσεται παραμένοντας πιστός στα γήινα στοιχεία και το μινιμαλισμό. Αρχές Μαΐου αναμένεται η κυκλοφορία του τρίτου δίσκου του με τίτλο Compassion από τη Ninja Tune, ο οποίος είναι μια απάντηση στην αβέβαιη και επιθετική νέα πραγματικότητα που βιώνουμε. Η επίκαιρη αναζήτηση του Barnes για την εύρεση ισορροπίας μεταξύ ευφορίας και μελαγχολίας, τεχνητού και ανθρώπινου οδηγεί σε μια δυνατή δουλειά που συνδέει το παρελθόν και το μέλλον μέσα από θορυβώδεις υφάνσεις ψηφιακής υφής, φωνογραφίες και θορυβώδη beat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την κυκλοφορία του άλμπουμ του θα ακολουθήσει και μια σειρά από διεπιστημονικά πρότζεκτ που θα πραγματοποιηθούν από το καλλιτεχνικό στούντιο και τη δισκογραφική εταιρεία του Forest Swords, την Dense Thruth. Μέσα στο χρόνο θα πραγματοποιηθούν συνεργασίες που έχουν να κάνουν με το σύγχρονο χορό, τις αναπαραστατικές τέχνες, τον κινηματογράφο και τις μουσικές κυκλοφορίες.

Κομβικό σημείο σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο είναι το Compassion, ένα άλμπουμ που είναι τόσο βαρύ όσο και ευάλωτο, όπου ο Barnes μας επιβεβαιώνει ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής, πλάθοντας τα πιο καθηλωτικά κομμάτια της προηγούμενής του δουλειάς σε κάτι που φαίνεται να είναι πιο αναγκαίο.

Οι δύο προηγούμενες εμφανίσεις του στο Plissk?n Festival, αλλά και η sold out συναυλία του στο six d.o.g.s το 2014 προμηνύουν μια ξεχωριστή βραδιά για το κοινό που τον έχει αγκαλιάσει και τον Matthew Barnes που μοιάζει να το έχει αγαπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Facebook: https://www.facebook.com/forestswords/

Instagram: https://www.instagram.com/forestswords/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Twitter: https://twitter.com/forestswords

SoundCloud: https://soundcloud.com/forestswords

Bandcamp: https://forestswords.bandcamp.com/

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.