E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καμμένος για πρόξενο Ελλάδας στη Σαουδική Αραβία: Φωτογραφίζεται με σπαθιά και καμήλες

Τι ανέφερε ο υπουργός

Καμμένος για πρόξενο Ελλάδας στη Σαουδική Αραβία: Φωτογραφίζεται με σπαθιά και καμήλες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βαρείς υπαινιγμούς για τον πρόξενο της Ελλάδας στο Ριάντ στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων από το απόθεμα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπερασπιζόμενος τον επιχειρηματία Βασίλειο Παπαδόπουλο που εμφανίζεται σαν ο αντιπρόσωπος του βασιλείου των Σαούντ για την αγοραπωλησία του αμυντικού υλικού με το ελληνικό κράτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 12 Ιουνίου του 2017 ο πρόξενος της Ελλάδας στο Ριάντ εμφανίζεται να έχει αποστείλει έγγραφο στο οποίο ανέφερε ότι «Σαουδάραβες στρατιωτικοί δήλωσαν πλήρη άγνοια για δραστηριότητα Παπαδόπουλου και εξέφρασαν επιθυμία συνομιλίες να γίνονται "Government to Government"», ωστόσο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αγνόησε τις παρατηρήσεις του προξένου Ηλία Κλουβάτου και την επομένη, 13 Ιουνίου 2017, προχώρησε στην υπογραφή διακρατικής συμφωνίας με τον Βασίλειο Παπαδόπουλο. Διακρατική η οποία υπεγράφη στο αεροδρόμιο της Μίκρας μεταξύ του γενικού διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων και του κ. Παπαδόπουλου.
«Ο πρόξενος αυτός, θα καλέσω τους τηλεθεατές να μπουν στο σάιτ του, λέγεται Ηλίας Κλουβάτος, φωτογραφίζεται με σπαθιά και καμήλες στην έρημο, έχει διάφορα ο κ. Κλουβάτος» είπε ο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι.

Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας άφησε υπαινιγμούς για σκιές στους χειρισμούς του προξένου της Ελλάδας στο Ριάντ λέγοντας: «Ο κ. Κλουβάτος επιθυμούσε να να γίνει δια της πρεσβείας και όχι δια του ακολούθου για να εμπλακούν μέσα κάποιοι απ' τους εμίρηδες που έχουν προφυλακιστεί» και συνέχισε λέγοντας: «Ζητήσαμε να πάρουμε πιστοποιητικό από το υπουργείο Άμυνας για να δούμε αν ισχύουν αυτά που λέει ο πρόξενος ή αυτά που λέει το υπουργείο Άμυνας και πήραμε πιστοποιητικό το οποίο ξεκαθαρίζει ότι υπεύθυνος εκ μέρους του κράτους αυτού είναι ο κ. Παπαδόπουλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απ' την πρεσβεία, το πήραμε αυτό, αυτό το πιστοποιητικό το έχω δώσει στον κ. Κικίλια από πέρυσι» σύμφωνα με τον κ. Καμμένο ο οποίος πρόσθεσε: «Τι γίνεται μετά: Ξαναέρχεται μετά η πρεσβεία και κάνω επιστολή στον κ. Κοτζιά και μάλιστα ο πρέσβης ο κ. Καραγιάννης του διπλωματικού μου γραφείου και ο ΓΔΑΕΕ ο κ. Κυριακίδης λένε στην πρεσβεία αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία περί του το πιστοποιητικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κάντε εγγράφως την άρση της εξουσιοδότησης του κυρίου αυτού και υποδείξτε μας ποιος είναι εξουσιοδοτημένος και δεν απάντησαν ποτέ...».

«Η διακρατική συμφωνία είναι αυτή την οποία θα δείτε αναρτημένη στο σάιτ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τώρα στην ιστοσελίδα που αναρτάται» είπε ο Πάνος Καμμένος δείχνοντας το έγγραφο που βλέπετε εδώ:

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο

Χτες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Ισραήλ: Μια τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με τη Χαμάς πριν την επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με αξιωματούχους

Χτες

Ισραηλινοί αξιωματούχοι συνομίλησαν με τους Αιγύπτιους ομολόγους τους

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Χτες

Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

Χτες

Οι ταινίες του είχαν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και στο εξωτερικό

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Χτες

Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Χτες

Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Χτες

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Χτες

Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.