• Ειδήσεις - News


  Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη


  Τηλ:   +30 2311821051
  Περισσότερα  Ειδήσεις
  Περιγραφή Σταθμού

  Στελεχωμένος με μία έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, με το Δημήτρη Βενιέρη επικεφαλής και με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ο ραδιοφωνικός σταθμός έχει στόχο να καλύψει πλήρως την ανάγκη των ακροατών για ενημέρωση και ψυχαγωγία από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Στον Status 107,7 η ενημέρωση για ό,τιδήποτε σημαντικό συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο, είναι άμεση, ενώ η μουσική και η ψυχαγωγία έχουν «ταυτότητα».

  Ο Status fm καλύπτει όλους τους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, με τρία σημεία εκπομπής. Μάλιστα συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό των Γρεβενών ο οποίος με δίκτυο κεραιών καλύπτει μεγάλο μέρος της δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμά του ξεκινά στις 06.00 πμ και ολοκληρώνεται με ζωντανές ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εκπομπές στις 02.00 τα μεσάνυχτα.

  Τα δελτία ειδήσεων επιμελούνται επαγγελματίες δημοσιογράφοι και εκφωνούνται κάθε ώρα από επαγγελματίες εκφωνητές. Οι δημοσιογράφοι είναι στην πλειονότητά τους μέλη των ενώσεων, ενώ οι ραδιοφωνικοί και μουσικοί παραγωγοί είναι έμπειροι και επώνυμοι της βόρειας Ελλάδας.
  Μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων αθλητικών συντακτών καταγράφει και παρουσιάζει όλη την αθλητική επικαιρότητα με τεράστια απήχηση στο κοινό. Ενημέρωση και ψυχαγωγία περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όπου υπάρχουν και καινοτόμες ιδέες, με εκπομπές αφιερωμένες στην οικογένεια, στα παιδιά, στο θέατρο και τον κινηματογράφο.
  Διαβάστε περισσότερα  Privacy
  SHARE
  ×
  E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!