E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ANT1: Χιονοστιβάδα εξελίξεων μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Λάτσιο

Οι 16 λέξεις και το διαζύγιο

ANT1: Χιονοστιβάδα εξελίξεων μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Λάτσιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/3/2018 | 10:41

Με μία λιτή ανακοίνωση, μόνο 16 λέξεων, ο ΑΝΤ1 αργά χθες το βράδυ επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Λάτσιο. Μόνο που σε αυτές τις 16 λέξεις δεν αναφέρεται καθόλου ο λόγος... οι λόγοι που οδήγησαν στην «από κοινού απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία τους». Από εκεί και πέρα αναμένεται χιονοστιβάδα εξελίξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Melas Blog, αυτό που… παίζει πολύ από χθες ως «είδηση», «σχολιασμός» και «αιτία» είναι οι χαμηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει τους τελευταίους μήνες το κανάλι του Αμαρουσίου, γεγονός που χρεώνεται στην «κεφαλή», τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 TV Γιάννη Λάτσιο.

Ωστόσο όσοι υποστηρίζουν το παραπάνω δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι ο ΑΝΤ1 τους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο βρισκόταν στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, ενώ τον Δεκέμβριο 0,4 πίσω από τον ALPHA. Έτσι λοιπόν είναι εμφανές ότι η βασική αιτία του «διαζυγίου» είναι άλλη και έχει να κάνει με όσα συνέβησαν από τον Δεκέμβριο και μετά στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά –κυρίως- σε όσα πρόκειται να συμβούν.

Όπως αναφέρεται "από τα μέσα Δεκεμβρίου υπήρξαν έντονες διαφωνίες στην ηγετική πυραμίδα του ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και τα «κοψίματα» εκπομπών, όπως του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και η καθυστέρηση στην έγκριση καινούργιων προγραμμάτων. Τα Excel με τα κοστολόγια πηγαινοέρχονταν και όλο μειώνονταν οι αριθμοί που αναγράφονταν σε αυτά με αποτέλεσμα αρκετά από αυτά να καταλήξουν ως «αδύνατα για παραγωγή» και τον Ιανουάριο ο σταθμός να είναι απροετοίμαστος απέναντι στην εμφάνιση του «Survivor». Εκτός όμως από το χάσιμο πολύτιμου χρόνου την ίδια περίοδο, μέσα στον Δεκέμβριο δεν ξεκίνησε μόνο η… γκρίνια για τα οικονομικά και τις περικοπές σε κόστος προγράμματος αλλά και σε… έμψυχο υλικό! Κι αυτό είναι το ανησυχητικό για το τι προβλέπεται να συμβεί στο κανάλι του Αμαρουσίου που θα ζήσουν… déjà vu καταστάσεις, καθώς η διοίκηση φαίνεται να ακολουθεί την τακτική του 2015!".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμίσουμε ότι τότε, τον Ιούλιο του 2015, υπήρξε και πάλι «διαζύγιο» του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Λάτσιο… και όχι μόνο, καθώς εκτός από τον τότε Γενικό Διευθυντή Προγράμματος αποχώρησαν από το κανάλι του Αμαρουσίου και άλλα στελέχη της ηγετικής πυραμίδας. Τότε λοιπόν ο σταθμός είχε μπει σε… τροχιά εκκαθάρισης με μειώσεις μισθών που έφταναν το 20% και όσοι δεν αποδέχθηκαν βρέθηκαν εκτός, με αποτέλεσμα να υπάρξει κύμα απολύσεων. Και όπως φαίνεται αυτό το… σκηνικό πρόκειται να επαναληφθεί και η απόφαση αυτή στάθηκε και βασική αιτία να βγει η… 16 λέξεων ανακοίνωση!

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει έντονη πίεση για νέα μείωση μισθών, νέες περικοπές προσωπικού και εκκαθάρισης και όπως φαίνεται αυτό δημιούργησε έντονη κόντρα με τον Γιάννη Λάτσιο που δεν προτίθετο να αποδεχτεί το νέο «σχέδιο εκκαθάρισης», υποστηρίζοντας ότι έτσι δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει ο σταθμός σωστά. 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Χορός σε αυτοκίνητο με τον Μπρούνο Τσερέλα

Σήμερα

«Είσαι ο πιο ωραίος τύπος που ξέρω» του έγραψε

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Τσαλίκης: Όταν ήρθαμε εδώ δεν είχαμε τίποτα

Σήμερα

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη γειτονία, όπου έζησε με τη Δώρα Δημητροπούλου μετά τις σπουδές τους στο Βουκουρέστι

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Σήμερα

Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Χτες

Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Χτες

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Χτες

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Χτες

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Χτες

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Χτες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.