ADVERTISEMENT

Πώς θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή στη σκηνή της Eurovision

Σε πυρετό προετοιμασιών η τραγουδίστρια

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Πώς θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή στη σκηνή της Eurovision
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σε περίπου έναν μήνα η Γιάννα Τερζή θα ανέβει στη σκηνή του α’ ημιτελικού της Eurovision και, ερμηνεύοντάς το Όνειρό Μου, θα διεκδικήσει την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό.

ADVERTISEMENT

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Στη Φωλιά Των Κου Κου παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση της τραγουδίστριας. «Δεν θα υπάρχουν μπαλέτα, δεν θα υπάρχουν χορευτές. Θα υπάρχουν τέσσερα άτομα που θα κάνουν φωνητικά, τους οποίους έχει επιλέξει η Βικτώρια Χαλκίτη που θα έχει όλη την επιμέλεια των φωνητικών. Η χορογραφία θα έχει να κάνει κυρίως με χέρια και με εκφράσεις και κοντινά πλάνα που θα γίνονται στην Γιάννα Τερζή. Το τραγούδι είναι πολύ δύσκολο φωνητικά, έχει τριφωνίες και η Βικτώρια Χαλκίτη έχει πάρα πολλά να κάνει. Πάνω στη σκηνή θα παίξουμε πολύ με τον φωτισμό και τα οπτικά εφέ. Θα δείτε πάρα πολύ μπλε. Το φόρεμα θα είναι μάλλον λευκό», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Θυμίζουμε πως, πριν από λίγες ημέρες, η ίδια η Γιάννα είχε δηλώσει ότι «δεν θα έχουμε χορογραφίες, ούτε πολλά άτομα πάνω στη σκηνή… Το φόρεμά μου θα είναι εντυπωσιακό και θα παίξει μεγάλο ρόλο στη σκηνογραφία του τραγουδιού».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο