ADVERTISEMENT

Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος εκφράζει προσωπικές του απόψεις

Κρατά αποστάσεις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος εκφράζει προσωπικές του απόψεις
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η Αρχιεπισκοπή Aθηνών κράτησε αποστάσεις από τις προκλητικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου.

ADVERTISEMENT

«Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές του απόψεις», σχολίασε σήμερα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου.

Η ανείπωτη τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές ήταν η καταλληλότερη αφορμή για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προκειμένου να επιτεθεί στον πρωθυπουργό και να τον… κατηγορήσει για τα δεινά της χώρας επειδή είναι «άθεος».

Διαβάστε την δήλωση του:

ADVERTISEMENT

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστροφικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού; Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους:

Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!

ADVERTISEMENT

Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.

Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.

Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.

ADVERTISEMENT

Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.

Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.

Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.

Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα!

Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας.

Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμίδα, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ;

Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας;».

Πηγή: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παίρνει αποστάσεις από τον Αμβρόσιο -«Εκφράζει προσωπικές απόψεις» | iefimerida.gr

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο