ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με υπονοούμενα

Η Ιωάννα Μάρκου, η σeξι Θεσσαλονικιά που απέρριψαν οι κριτές του GNTM, έκανε σήμερα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη χθεσινή της απόρριψη.
«Στιγμιότυπα από την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε.
Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του. Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σας ευχαριστώ!», έγραψε η Ιωάννα Μάρκου.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES
STORIES
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
SKIN CARE
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΝΥΧΙΑ
TRUE STORIES
CELEBS