E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Λαμπόγυαλο» τα έκανε ο Κανάκης στον ΑΝΤ1

Σε έξαλλη κατάσταση ο «Mr. Αρβύλα»

«Λαμπόγυαλο» τα έκανε ο Κανάκης στον ΑΝΤ1
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/10/2018 | 17:13

Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την χτεσινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» έριξαν λάδι σε μία ήδη αναμμένη φωτιά που σιγόκαιε όλο το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα λεγόμενα τυο δημοσιογράφου, και έχει σαν πρωταγωνιστές τον Αντώνη Κανάκη και στελέχη του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντώνης Κανάκης κατηγορήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ήταν αυτός που δεν επιθυμούσε τη συνέχιση των late night εκπομπών τους και με τον νέο ρόλο του ως υπεύθυνος περιεχομένου και ύφους της late night ζώνης επηρέασε τον ΑΝΤ1 ώστε να μη γίνουν οι δύο εκπομπές.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνέχισε το ρεπορτάζ στη σημερινή εκπομπή αποκαλύπτοντας και άλλο παρασκήνιο: «Τον Γενάρη μαθαίνει ο Λιάγκας ότι κόβεται το Late Night και ο Αρναούτογλου που ετοιμαζόταν για το δικό του late night show μαθαίνει ότι δε θα βγει ποτέ στον αέρα. Έναν μήνα μετά ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες ότι ο Κανάκης ανανεώσει για 3 χρόνια το συμβόλαιό του και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος περιεχομένου για τη late night ζώνη. Έναν μήνα μετά απολύθηκε ο Λάτσιος. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία.

Μαθαίνω, λοιπόν, ότι ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου παίρνουν τηλέφωνο τον Αντώνη Κανάκη και τον ρωτούν «τι πρόβλημα έχεις με εμάς»; Ο ίδιος τους ξεκαθάρισε ότι «διαφωνώ με τον τρόπο που κάνετε το late night, διαφωνώ με τη φιλοσοφία σας, ποτέ όμως δεν λέω να κοπούν οι εκπομπές σας, δεν λέω να μείνετε χωρίς δουλειά». Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης τους ρώτησε «και πού το μάθατε αυτό». Και του απάντησαν από τον ΑΝΤ1. Ο ίδιος παίρνει τηλέφωνο τη διεύθυνση στον ΑΝΤ1 και τα κάνει λαμπόγυαλο, λέγοντας από πού κι ως πού εσείς βάζετε λόγια που δεν έχω πει εγώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα μεταφέρατε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί ξεκινάει και η κόντρα του Κανάκη με τη διεύθυνση του ΑΝΤ1, η οποία αυτή τη στιγμή κορυφώνεται με περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες 36 ώρες στον ΑΝΤ1. Ο Κανάκης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή χειρίζονται λάθος τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όσον αφορά στο πρόσωπό του».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος διέκοψε τη ροή του ρεπορτάζ επιβεβαιώνοντας το και συμπληρώνοντας ότι στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη παράπονα από κάποιους που είπαν πράγματα ζωντανά στο αέρα τα οποία δεν έπρεπε να σχολιάσουν, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη στάση που κράτησε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της: «Έγιναν συστάσεις ότι στον τηλεοπτικό αέρα δεν θα έπρεπε να ειπωθούν συγκεκριμένα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ σε καμπάνια κατά της τεχνητής νοημοσύνης

Πριν 10 ώρες

Με τίτλο «Γεννημένη για να παρακούει», η νέα καμπάνια του ισπανικού brand Desigual για το φθινόπωρο 2026 στέλνει μήνυμα κατά της τεχνητής νοημοσύνης στη μόδα.

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τη συναυλία μπροστά στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου

Πριν 10 ώρες

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι η αρχική ιδέα ήταν η πλατεία Αριστοτέλους, αλλά κυκλοφοριακοί λόγοι οδήγησαν στην επιλογή της παραλίας για τη δωρεάν επετειακή συναυλία των 30 χρόνων καριέρας του.

Η απάντηση Μητσοτάκη στην... Τούνη για το croissant bar στο Παρίσι: «Τώρα που το λέτε...»

Πριν 10 ώρες

Η Ιωάννα Τούνη ανοίγει το «Fat Rat» croissant bar στο Παρίσι, ενώ ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα για τη Διεθνή Διάσκεψη για το Διάστημα.

Πάμελα Αντερσον: «Μου έδιναν δέκα χρόνια ζωής»

Χτες

Στη Βενετία η ηθοποιός αποκάλυψε πώς κόλλησε ηπατίτιδα Γ από βελόνα τατουάζ και πώς κατάφερε τελικά να θεραπευτεί.

Καραμήτρου για την αποχώρηση από το OPEN: «Προέκυψε κάτι που είπα ότι δεν μπορώ να το προσπεράσω»

Χτες

Η δημοσιογράφος μιλά για τη μετάβασή της στο «Ρεπορτάζ στις 10» του ΣΚΑΪ, αφήνοντας πίσω το «10 Παντού», και διαψεύδει οικονομικά ή επαγγελματικά κίνητρα.

Η «Σπασμένη Φλέβα» πάει για Όσκαρ – Τι λέει ο... αιφνιδιασμένος Γιάννης Οικονομίδης

Χτες

Ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε πως αιφνιδιάστηκε από την επιλογή του υπουργείου Πολιτισμού και ευχήθηκε η ταινία να φτάσει στη shortlist των 20 ξενόγλωσσων υποψηφιοτήτων.

«Το Σόι σου» επιστρέφει και η ημερομηνία της πρεμιέρας «κλείδωσε»

Χτες

Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς;

Τζένιφερ Λόπεζ: Εντυπωσιάζει με το ολόσωμο μαγιό της στο Instagram

Χτες

Η διάσημη Λατίνα σταρ γιόρτασε την «Ημέρα της Εργασίας» απολαμβάνοντας τις τελευταίες βουτιές πριν από τον ερχομό του φθινοπώρου.

Μαρίνα Σάττι: Τραγουδά Μάνο Λοΐζο ‑ Τα δύο ιστορικά κομμάτια της πρόβας που έγιναν viral

Χτες

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο, χαρίζοντας τη δική της ξεχωριστή χροιά σε μελωδίες του σπουδαίου συνθέτη.

Ιρίνα Σάικ: Αποκαλυπτική στο Φεστιβάλ Βενετίας ‑ Το σατέν φόρεμα με τα τεράστια ανοίγματα

Χτες

Το διάσημο μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «The Echo Chamber», επιλέγοντας ένα ανατρεπτικό σύνολο του οίκου Dolce & Gabbana.

Νίκος Καρβέλας: Έγινε 75 ετών ‑ Το «σ` αγαπώ» της Έλενας Φερεντίνου στο Instagram

Χτες

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δέχτηκε τις πιο τρυφερές ευχές από τη σύντροφό του, με την οποία επιλέγουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δικαστική ήττα για την Αθηνά Ωνάση στο Αμστερνταμ: Απορρίφθηκαν όλα τα αιτήματα κατά του Γιαν Τοπς

Χτες

Το παρασκήνιο της δικαστικής διαμάχης στο Αμστερνταμ, η καταβολή των δικαστικών εξόδων και οι αντίθετες αντιδράσεις των δύο πλευρών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.