ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Διέγραψε τη δική του λαμπρή πορεία στα ελληνικά παρκέ

«Έφυγε» από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς και μόλις στα 38 του χρόνια ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μάικ Ευαγγελίτσης.
Ο Μίχαελ Μαρέκ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε το 1980 στην Τσεχία, ωστόσο διέγραψε τη δική του λαμπρή πορεία στα ελληνικά παρκέ. Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο, τον Άλιμο, τον Πανερυθραϊκό, τη Νίκη Αμαρουσίου, τον Ερμή Πειραιά, αλλά και τον Πορφύρα, όπου και έκλεισε την καριέρα του τη σεζόν 2014-15.
Ο Ευαγγελίτσης τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής ακαδημιών, ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής και στην ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ