E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η άλλοτε «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next Top Model έβγαλε μαχαίρια

Η Μικαέλα Φωτιάδη «καρφώνει» τη φίλη της, Μέγκι Ντρίο

Η άλλοτε «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next Top Model έβγαλε μαχαίρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/12/2018 | 16:36

Τις γνωρίσαμε ως την «τριάδα της φωτιάς» του Greece’s Next Top Model, που κατάφεραν από τις αρχές κιόλας του ριάλιτι μόδας να κάνουν αρνητική εντύπωση. Η Μέγκι Ντρίο, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου, όσο καιρό ήταν όλες μαζί στο σπίτι του GNTM, έμοιαζαν ως μία ισχυρή τριάδα, που ήταν απέναντι στις υπόλοιπες κοπέλες, ενώ το τηλεοπτικό κοινό λάτρευε να… μισεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η αποχώρηση της Μέγκι -για πολλούς ήταν ο «εγκέφαλος» της τριάδας- σταδιακά «έσπασε» την κλίκα, ενώ πλέον όλοι είναι πεπεισμένοι ότι η περίφημη «τριάδα της φωτιάς», αποτελεί παρελθόν. Και τα όσα είπε η Μικαέλα στη «Φωλιά των Κου Κου», μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, μάλλον επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Η Μικαέλα, η οποία μέσα στο GNTM είχε κόντρα με την Άννα Αμανατίδου, την οποία «κάρφωνε» με κάθε ευκαιρία, δε δίστασε να «δώσει» στεγνά τη Μέγκι ως «ηθική αυτουργό». Τι εννοούμε με αυτό; Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι η Μέγκι ήταν εκείνη που έβαζε λόγια.

Συγκεκριμένα, είπε για την Άννα Αμαντίδου: «Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι. Γι’ αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα… Δεν την ήξερα από πριν… Θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μιλάμε για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Έχω πει και καλά λόγια για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, αλλά δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Το «διπρόσωπη» το έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα… Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος, γιατί στηρίχτηκα πάνω σε αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα. Και γι' αυτό της ζητάω συγνώμη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποκάλυψη για Αγγελο Λάτσιο: «Αρρώστησε σοβαρά. Ήταν στο νοσοκομείο η Μενεγάκη και ο Λάτσιος»

Σήμερα

Μια αποκάλυψη για τον Αγγελο Λάτσιο, γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έκανε σήμερα 4/12 στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας

Αντώνης Ρέμος: Ανέβασε στη σκηνή την 10χρονη κόρη του, Ελένη Πασχαλίδου

Σήμερα

Λίγες μέρες αφότου ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο σε χριστουγεννιάτικο χωριό με την κόρη του, Ελένη, τους ξαναείδαμε και πάλι μαζί

Πάνος Ιωαννίδης: Η νέα του εικόνα μετά την απώλεια βάρους ‑ Έχασε 14 κιλά

Σήμερα

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και εκείνος μίλησε για το MasterChef, τα Χριστούγεννα, το παιδί του και τη σχέση του με τη γυμναστική

Η εντυπωσιακή γιόγκα της 41χρονης Χιλάρια Μπάλντουιν

Σήμερα

«Δεν με νοιάζει αν είναι 21, 41, 81, 101, τα σώματά μας, τα πόδια μας δεν είναι προσβλητικά, Richie. Μπορούμε να τα δείξουμε» είπε η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Σήμερα

Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Σήμερα

Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

Η χρονιά που η Zendaya καταλαμβάνει το Hollywood – 5 project‑«βόμβες» που θα μας κολλήσουν στην οθόνη!

Σήμερα

Περισσότερη Rue, περισσότερη MJ, περισσότερη Chani. Η απόλυτη Zendaya era πλησιάζει – κι εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Χτες

«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Χτες

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Χτες

Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.