ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η ηθοποιός μίλησε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, μετά τη δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη ότι το φαγητό τούς έρχεται από εταιρεία.

Η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε στα σχόλια για το μαγείρεμα, μετά τη δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη ότι δεν μαγειρεύει. Η ηθοποιός μίλησε για «ανθρωποφαγική» δεκαετία και για τις «γυναικείες» ερωτήσεις.
Η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε στην κριτική που δέχθηκε για το μαγείρεμα, αφού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι η ίδια δεν μαγειρεύει συστηματικά. Μια φαινομενικά αθώα δήλωση για την καθημερινότητα του ζευγαριού προκάλεσε συζητήσεις και επικριτικά σχόλια.
Μιλώντας στη Νάνσυ Παραδεισανού, στο κανάλι της στο YouTube, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι αρχικά αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ. «Στην αρχή γέλασα, γιατί το είδα να συμβαίνει. Μετά, όταν είδα όμως τι ακολούθησε, ήμουν σε φάση… παιδιά, σε ποια δεκαετία ζούμε;», ανέφερε.
Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης περιέγραψε πώς οργανώνουν το φαγητό στο σπίτι τους. «Η Κατερίνα δεν μαγειρεύει. Έχει προσπαθήσει, αλλά μάλλον είμαι και εγώ πολύ αυστηρός», είχε δηλώσει.
Όπως εξήγησε, τον τελευταίο καιρό συνεργάζονται με μια εταιρεία που τους φέρνει φαγητό στο σπίτι, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. «Το Σαββατοκύριακο που δεν παίρνουμε, θα ψήσω συνήθως κανένα ψάρι. Μου αρέσει πολύ το ψήσιμο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Η ηθοποιός στάθηκε στις πιέσεις της καθημερινότητας, επισημαίνοντας πως οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις συχνά αφήνουν ελάχιστο προσωπικό χρόνο. «Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όλοι οι άνθρωποι που προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για να κάνετε μπάνιο, που δεν ξέρετε πότε θα λουστείτε, που προγραμματίζετε μέχρι και τη δεκάλεπτη επίσκεψη στο φαρμακείο, για ποιο λόγο ο ένας βγάζουμε τα μάτια στον άλλον;», είπε.
«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ’ναι κατανοητό το να μην προλαβαίνει να μαγειρέψει κάποιος», πρόσθεσε.
Για την Κατερίνα Γερονικολού, το πρόβλημα δεν περιορίζεται στα σχόλια που δέχθηκε η ίδια, αλλά αφορά την ευκολία με την οποία οι άνθρωποι κρίνουν τις επιλογές των άλλων.
«Δεν τσαντίζομαι. Απλά με χαλάει γιατί νιώθω ότι η δεκαετία που ζούμε είναι πολύ ανθρωποφαγική. Επίσης, με ενοχλούν πάρα πολύ οι “γυναικείες” και οι “αντρικές” ερωτήσεις», ξεκαθάρισε.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ