ADVERTISEMENT

«Έφυγα από το GNTM και έμειναν οι καρ…λες»!

Ποια παίκτρια άνοιξε το στόμα της ...

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
«Έφυγα από το GNTM και έμειναν οι καρ…λες»!
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Έπαθε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου με τις βωμολοχίες της πρώτην παίκτριας του Greece's Next Top Model!
Η Ειρήνη Ερμίδου βγήκε από το Greece’s Next Top Model και πήγε σε κέντρο περιποίησης. Πριν ξεκινήσει το μανικιούρ, η υπεύθυνη του καταστήματος θέλησε να ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο με την Ειρήνη. Εκεί ήταν που η πρώην παίκτρια του GNTM άνοιξε το στόμα της και βγήκαν από μέσα… δράκοι! Η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε σοκ!

ADVERTISEMENT

«Τελικά αποχώρησα κι έμειναν οι κοντές οι καρ…λες μέσα!», είπε η πάντα γλυκιά Ειρήνη Ερμίδου. Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν ξαναβρήκε τη λαλιά της σχολίασε: «Καλά, τι είπε; Παιδιά μου το έχουν πει άνθρωποι που είναι μέσα από την παραγωγή, δεν μπορούσαν να παίξουν αυτά που γινόντουσαν μέσα στο σπίτι! Ήταν το επίπεδο τόσο χαμηλό και το λεξιλόγιο τους όχι μόνο φτωχό λεξιλόγιο, απαράδεκτο»!

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο