ADVERTISEMENT

Πρόστιμο μαμούθ 200.000 ευρώ από το ΕΣΡ στον Alpha

Για τις αναφορές του Βερύκιου

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Πρόστιμο μαμούθ 200.000 ευρώ από το ΕΣΡ στον Alpha
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Πρόστιμο 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την εκπομπή «Ηappy Day» στην οποία υπήρξαν αναφορές του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου για τις χήρες των στρατιωτικών.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβιάσεις της νομοθεσίας που αφορούν: ευπρέπεια λόγου, διακρίσεις φύλου, προστασία ανηλίκων και ευάλωτες ομάδες. Οι αναφορές έγιναν στη δικτύωση της εκπομπής με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Στον τηλεοπτικό σταθμό το πρόστιμο είναι ύψους 160.000 ευρώ και στον ραδιοφωνικό σταθμό 40.000 ευρώ.

«Η χήρα να αφήσει την κλάψα και να βγει στην αγορά να δουλέψει» είχε πει μεταξύ άλλων.

ADVERTISEMENT

Δείτε το βίντεο με τα όσα είχε πει ο Δήμος Βερύκιος.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο