ADVERTISEMENT

Βασάλος για Σπαλιάρα: «Μεγαλύτερη παπα... δεν έχω ακούσει» ‑ Πόσο κόστισε το αστέρι

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε στο «Χαμογέλα και Πάλι» τη δήλωση του μοντέλου Γιάννη Σπαλιάρα ότι πήρε στη σύντροφό του «τον ουρανό με τ` άστρα».

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Βασάλος για Σπαλιάρα: «Μεγαλύτερη παπα... δεν έχω ακούσει» - Πόσο κόστισε το αστέρι
glomex
ADVERTISEMENT

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε με χιούμορ το αστέρι που δώρισε ο Γιάννης Σπαλιάρας στη σύντροφό του, λέγοντας στο «Χαμογέλα και Πάλι» ότι δεν έχει ακούσει μεγαλύτερη «π@π@τζα».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο το αστέρι που δώρισε ο Γιάννης Σπαλιάρας στη σύντροφό του. «Μεγαλύτερη π@π@τζ@ δεν έχω ακούσει ξανά στη ζωή μου. Κατάφερε και έπεισε την κοπέλα του ότι της έφερε ένα αστέρι, το οποίο κάνει 25 ευρώ», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.

ADVERTISEMENT

Το πρωί της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, στη στήλη του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε διάφορες ειδήσεις των τελευταίων ημερών. Η πρόσφατη δήλωση του μοντέλου για το δώρο-αστέρι ήταν εκείνη που προκάλεσε την αντίδρασή του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις ότι πήρε στη σύντροφό του «τον ουρανό με τ' άστρα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην ενότητα του πρώην παίκτη του Survivor. Δείτε το βίντεο στο 04:05.



Σε ερώτηση δημοσιογράφων τηλεοπτικών εκπομπών, ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε  για το δώρο που έκανε στη νέα σύντροφό του, λέγοντας πως της πήρε «τον ουρανό με τ' άστρα» και πρόσθεσε: «Υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να αγοράσεις ένα αστέρι και να χαρίσεις το όνομα της συντρόφου σου. Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο, της άρεσε πάρα πολύ. Το θεώρησε πολύ ιδιαίτερο. Το αστέρι το ονόμασα "Τάμτα"».

Το τελευταίο διάστημα, το μοντέλο είναι σε σχέση με μία 28χρονη με καταγωγή από τη Γεωργία. Το ζευγάρι που χωρίζεται από την απόσταση Αθήνας - Τιφλίφας ταξίδευει συχνά προκειμένου να περνάει χρόνο μαζί.

snapinsta_to_841260391_18587559508068849_6832004874270545829_n

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «Happy Day» στις 2 Οκτωβρίου, είχε πει για το ταξίδι που σχεδίαζε να κάνει στον τόπο καταγωγής της συντρόφου του: «Θα πάω στη Γεωργία να δω τη σύντροφό μου. Αν είναι στη χώρα θα γνωρίσω και τους γονείς της συντρόφου μου, γιατί ταξιδεύουν συνέχεια απ' ότι μου έχει πει. Με τη μαμά έχουμε μιλήσει ήδη με βιντεοκλήση, το ήθελα εγώ για να νιώθουν ασφάλεια οι γονείς της, γιατί αφού ήρθε εδώ η κόρη τους στην Ελλάδα, έπρεπε να δουν το πρόσωπό μου».
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο