E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε η Αθηνά Ωνάση

Η δύσκολη ζωή μιας πάμπλουτης κληρονόμου

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε η Αθηνά Ωνάση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Λίγο η ιστορία της οικογένειάς της και το όνομα που κουβαλάει και λίγο η ταραχώδης ζωή της, τραβούν το ενδιαφέρον του ελληνικού και όχι μόνο κοινού. Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1985 στο Νεϊγί-συρ-Σεν, στις όχθες του Σηκουάνα και λίγο έξω από το Παρίσι. Μητέρα της ήταν η Χριστίνα Ωνάση και πατέρας της, ο τέταρτος σύζυγός της, Τιερί Ρουσσελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χριστίνα Ωνάση πέθανε στο Μπουένος Άιρες κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, λίγο πριν η Αθηνά κλείσει τα 4 της χρόνια. Ένα χρόνο νωρίτερα η γονείς της είχαν χωρίσει, όταν η μητέρα της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω της παράλληλης σχέσης του πατέρα της με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει δυο παιδιά! Μάλιστα η Χριστίνα αγαπούσε τόσο πολύ των Τιερί που του πρότεινε να μείνουν όλοι μαζί, με σκοπό να τον ξανακερδίσει. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χριστίνα Ωνάση φαίνεται να μην το ξεπέρασε ποτέ. Μετακόμισε πολλές φορές με την κόρη της, κι ενώ την γέμιζε με δώρα, τις περισσότερες φορές δεν ήταν εκεί γι’ αυτήν. Δυο χρόνια μετά τον θάνατό της, την επιμέλεια πήρε ο πατέρας της ο οποίος ζούσε με την Landhage και τα δυο παιδιά του έξω από την Λωζάννη.

Όταν η μητέρα της πέθανε της μεταβίβασε τα περιουσιακά της στοιχεία καθώς και το 55% της περιουσίας του παππού της, Αριστοτέλη. Όμως αυτήν θα την διαχειρίζονταν 5 άτομα, ένα από τα οποία ήταν ο πατέρας της. Ο τελευταίος προσπάθησε να την ανατρέψει χωρίς επιτυχία. Μάλιστα, προσπάθησε να της μάθει να μην αγαπάει καθόλου την Ελλάδα.

Η Αθηνά ήρθε στα 14 στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τον Σκορπιό. Η υποδοχή του κόσμου την τρόμαξε. Ήταν άλλωστε ένα τρομαγμένο παιδί, που οι εκρήξεις του πατέρα της, μαζί με την πίεση που της ασκούσε, την είχαν κλείσει στον εαυτό της.
Στα 17 της έφυγε από το σπίτι για να μείνει στο Βέλγιο. Κι εκεί, αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που την ηρεμούσε πάντα: την Ιππασία. Γράφτηκε στην σχολή Nelson Pessoa, όπου γνώρισε τον βραζιλιάνο Alvaro de Miranda, γνωστό και ως Doda. Εκείνη την εποχή ήταν σε σχέση με το μοντέλο Cibele Dorsa, με την οποία είχε αποκτήσει και μια κόρη. Την χώρισε για να είναι με την Αθηνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά γοητεύτηκε από τις επιδόσεις του στην Ιππασία, αφού ήταν αργυρός Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα και στο Σίδνεϊ.  Παντρεύτηκαν στις  3 Δεκεμβρίου του 2005. Ο πατέρας της δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο.

Για 6 χρόνια κανένας δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με το ζευγάρι. Αυτό σταμάτησε το 2011, όταν η πρώην του Doda, αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι. Στο γράμμα που άφησε πίσω της, έλεγε πως λυπάται την Αθηνά Ωνάση γιατί δεν θα την αγαπούσε ποτέ πραγματικά ο Alvaro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά όπως πάντα δεν αντέδρασε. Έγινε μητέρα των παιδιών του συζύγου της. Και ήταν τότε που ο τελευταίος την έπεισε να αγκαλιάσει τις ελληνικές ρίζες της και να εγκαταλείψει το επώνυμο Ρουσσέλ. Έμαθε ελληνικά, ανανέωσε το ελληνικό της διαβατήριο και άλλαξε το επώνυμό της.

Στην Ιππασία δεν τα πήγε ποτέ εξαιρετικά. Απλά καλά. Πούλησε τον Σκορπίο στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, παρά την πίεση του Τύπου, κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ. Κάτι που έκανε και όταν έμαθε ότι ο Doda την απατούσε.

Μετά από 11 χρόνια γάμου αποφάσισε να χωρίσει. Ο σύζυγός της φέρεται να την απατούσε τα 8,5 από αυτά. Η αίτηση διαζυγίου έγινε, με τον Alvaro να ζητά 350.000 τον μήνα διατροφή και μέρος της περιουσίας. Τον Νοέμβριο του 2017, το διαζύγιο βγήκε τελικά κοινή συνεναίσει με την Αθηνά Ωνάση να κερδίζει επιτέλους κάτι στην προσωπική της ζωή. Λογικά θα υπήρξε κάποια αποζημίωση αλλά όχι εκείνη που ζητούσε ο σύζυγός της. Σήμερα, η Αθηνά Ωνάση κλείνει τα 34 της χρόνια. Παρόλη την μεγάλη οικονομική της ευχέρεια, η Αθηνά φαίνεται να μην ήταν σχεδόν πότε ευτυχισμένη. Τα λεφτά το ξέρουμε άλλωστε, δεν φέρνουν την ευτυχία…

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγινε το θαύμα της Μεγάλης Εβδομάδας: Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ανακοίνωσε τα ευχάριστα

Σήμερα

Οι πιο πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι ενθαρρυντικές

Κροτίδα έσκασε στα χέρια 14χρονου στα Χανιά – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σήμερα

Ο 14χρονος εισήχθη στη χειρουργική κλινική

Survivor spoiler 5/5: Σοκ‑ Αλλος ζήτησε να φύγει κι άλλος αποχωρεί οριστικά απόψε

Σήμερα

Ο τραυματισμός που «παγώνει» τους παίκτες

Σάμος: Πίστευε πως ο πατέρας της θα την δηλητηρίαζε και τον σκότωσε

Σήμερα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στη Σάμο

O Έλληνας φρουρός που συνελήφθη κατά τη τελετή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα αφέθηκε ελεύθερος

Σήμερα

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, το υπουργείο Εξωτερικών διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες διενεργήθηκε το περιστατικό

Χιλιάδες διαδήλωσαν στο Ισραήλ απαιτώντας συμφωνία με τη Χαμάς για τους ομήρους

Σήμερα

Αδελφός ομήρου είπε πως αν υπάρξει επίθεση στη Ράφα, θα πρόκειται για «θανατική ποινή» για τους ομήρους

Τραγωδία στη Λιβαδειά: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Χτες

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι το κορίτσι έφυγε από παθολογικά αίτια

Πέθανε η Αννα Παναγιωτοπούλου

Χτες

Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.