ADVERTISEMENT

Χωριό με 600 γυναίκες ζητάει άνδρες

Τα προσόντα που πρέπει να έχετε

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Χωριό με 600 γυναίκες ζητάει άνδρες
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ως τώρα ξέραμε ότι τα χωριά ερημώνουν από γυναίκες που φεύγουν προς τις πόλεις για ένα διαφορετικό αύριο.

ADVERTISEMENT

Σε αυτό το χωριό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, συμβαίνει όμως το αντίστροφο. 600 γυναίκες, με τις περισσότερες να είναι ηλικίας 25-35 ετών ζητούν άνδρες να εγκατασταθούν στο αγροτικό χωριό τους και να βοηθήσουν στις σκληρές εργασίες που επιβάλλει η ύπαιθρος.

Πρόκειται για το χωριό Noiva do Cordeiro, της Βραζιλίας, που τα τελευταία χρόνια είδε τον ανδρικό της πληθυσμό να μειώνεται δραματικά. Μάλιστα τους ζητούν να προσαρμοστούν στις ιδαιτερότητες του χωριού και να σεβαστούν την ισότητα των φύλων, αλλιώς είναι ανεπιθύμητοι.

ADVERTISEMENT

Για το λόγο αυτό κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με ομορφιές του τόπου τους και όχι μόνο...

Φωτογραφίες και βίντεο από Telegraph

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Οι πιο παράξενες, απίστευτες και viral ιστορίες από Ελλάδα και κόσμο. Memes, social trends και ό,τι τραβάει την προσοχή του διαδικτύου, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο