ADVERTISEMENT

Φωκίδα: Συνταξιούχος αστυνομικός έδωσε λεφτά σε ανήλικο αγόρι για να το φιλήσει

Μήνυση κατέθεσε εναντίον του η μητέρα του 11χρονου αγοριού

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Φωκίδα: Συνταξιούχος αστυνομικός έδωσε λεφτά σε ανήλικο αγόρι για να το φιλήσει
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας συνταξιούχος αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η μητέρα του 11χρονου αγοριού.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με τα όσα η 27χρονη μητέρα κατέθεσε στο Α.Τ. Ευπαλίου Φωκίδας, ο 60χρονος πρώην αστυνομικός, δελέασε το παιδί δίνοντάς του 10€ και ένα κινητό τηλέφωνο και το έβαλε στο αμάξι για να το πάει βόλτα.

Όπως είπε το 11χρονο παιδάκι στη μητέρα του ο 60χρονος το οδήγησε σε απόμερη τοποθεσία και προσπάθησε να το φιλήσει αλλά εκείνο αντέδρασε, αναφέρει το lamiareport.gr.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Ευπαλίου το οποίο σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 60χρονου πρώην αστυνομικού.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο