E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι γυναίκες που βγάζουν τα ρούχα τους για τα δικαιώματα των ανδρών

Και μάλιστα δημιούργησαν και ημερολόγιο με καuτές φωτογραφίες

Οι γυναίκες που βγάζουν τα ρούχα τους για τα δικαιώματα των ανδρών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ

Δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν ακούγαμε για γυναίκες που βγάζουν τα ρούχα τους ως μέσο διαμαρτυρίας για να προβάλουν τα δικαιώματα των γυναικών όμως σε αυτή την περίπτωση 3 γυναίκες το κάνουν για τα δικαιώματα των ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το μαζικό ενδιαφέρον για φεμινισμό και τα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από το κίνημα, οι γυναίκες αυτές εστιάζουν την προσοχή τους προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι υπέροχες κυρίες του κινήματος των ανδρών εργάζονται για να προσπαθήσουν να παράγουν το ίδιο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των ανδρών. Η ομάδα ελπίζει ότι "θα ευαισθητοποιήσει τους άνδρες που αγωνίζονται σε καθημερινή βάση", κάτι που εξοργίζει φεμινιστικά κινήματα σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα ιδρύθηκε από τη Vanessa Lussier, επίσης γνωστή ως Modern Medusa, που δήλωσε στο BarcroftTV ότι "Για μένα, ο φεμινισμός είναι μια καλή ιδέα που εκμεταλλεύτηκαν κακοί άνθρωποι". "Γιατί αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των γυναικών; τα πήραμε αυτά που θέλαμε πριν από πολύ καιρό" αγνοώντας σαφώς ότι οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να στερούνται πολλών θεμελιωδών δικαιωμάτων.

"Μία στις πέντε γυναίκες βιάζεται αλλά ξέρετε ότι και ένας στους έξι άνδρες είναι κακοποιημένος σeξουαλικά;" συμπλήρωσε η Lussier.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί, η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα ημερολόγιο, με δικές τους γuμνές και ημίγuμνες φωτογραφίες ώστε να χρηματοδοτήσουν τον αγώνα τους.

Δείτε το video:

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάολα Ρεβενιώτη: H απίστευτη διαδρομή της από τα Μανιάτικα στη Συγγρού και η άγνωστη σχέση της με τον Κώστα Ταχτσή

Σήμερα

Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές περσόνες της queer κοινότητας στην Ελλάδα, ζώντας μια ζωή κόντρα στο ρεύμα από τα εφηβικά της χρόνια μέχρι το τέλος της.

Γιατί οι αγελάδες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ πίνουν μπίρα και τρώνε ξηρούς καρπούς

Σήμερα

Μακριά από τη Silicon Valley, στη Χαβάη, έχει ανοίξει ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο

Το πιο μισητό άγαλμα της Κίνας ‑ Γιατί οι επισκέπτες ...φτύνουν εδώ και 800 χρόνια τον Qin Hui

Σήμερα

Πώς ένας πολιτικός έγινε σύμβολο προδοσίας για οκτώ αιώνες

Στη Σουηδία, τα σκουπίδια γίνονται μόδα, και μάλιστα καλή

Σήμερα

Την ώρα που το fast fashion κυριαρχεί

Το νησί που απαγορεύεται να πατήσει άνθρωπος

Σήμερα

Ο περίεργος λόγος που απαγορεύεται να μείνεις εκεί

Ανεβάζεις βίντεο στο Facebook; Ίσως χάνεις μια ευκαιρία να βγάζεις χρήματα

Χτες

Δεν χρειάζεται να είσαι διάσημος influencer για να κερδίζεις από τα βίντεό σου. Αν δημιουργείς πρωτότυπο περιεχόμενο, το Facebook μπορεί να γίνει μια επιπλέον πηγή εισοδήματος.

Το πανέμορφο κτίριο της Ύδρας που λίγοι ξέρουν και όλοι θα ήθελαν να δουν

Χτες

Από σπίτι ήρωα του 1821 σε στέκι καλλιτεχνών - Η απίθανη μεταμόρφωση ενός αρχοντικού

Έχεις ρίζες από τον Πόντο ή τη Μικρά Ασία; Αυτό το αρχείο μπορεί να κρύβει το οικογενειακό σου παρελθόν

Προχτές

Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών διέσωσε και δημοσίευσε τον ονομαστικό κατάλογο που συνέταξε το υπουργείο Γεωργίας, με στοιχεία για χιλιάδες οικογένειες προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.